Haarstijlen: de lob of long bob

lange-bob-kapsels-lobkapsels

Als er 1 kapsel is dat hét kapsel van 2015 (en nu eind 2014 ook al) gaat worden: is dat zeker weten de lob, de lange bob. Bobkapsels zien we nu al jaren terugkomen, iedere keer in een iets andere variant. De lob is eigenlijk gewoonweg de uitgegroeide variant van de bob (he, is ombré hair ook niet zo ontstaan?), maar het staat wel erg tof! Met een lob kan je ook nog eens heel veel kanten uit: steil de bob voor een ultraclassy resultaat, je kan de bob ook krullen (zo lijkt je kapsel ook nog wat korter) of je kan je lob in een ombre haarkleur laten verven. Zelfs een opsteekkapsel kan nog als je een lange bob hebt. Handig? Yes!

De leukste lobkapsels:

lange-bob-gekruld-kapsel

Een ongelofelijk mooie blonde lange bob (lobkapsel) van Rosie Huntington Whiteley (DFree via shutterstock.com)

lange-bob-kapsels-4

Prachtig gekruld lobkapsel in een bruine haarkleur van Maitland Ward  (DFree via shutterstock.Com)

lange-bob-kapsels

Lucy Hale heeft een mooi lange bob kapsel met ( Featureflash Photo agency via shutterstock.com)

lob-kapsel-2

De prachtige lob van Pretty Little Liars actrice Lucy Hale ( DFree via shutterstock.com)

lob-kapsel-met-pony

Mooi lob kapsel met pony van Jennifer Lawrence (Featureflash photo agency via shutterstock)

lob-lange-bob-kapsels

Ook actrice Reese Witherspoon droeg een prachtige lob (lange bob kapsel) (Featureflash photo agency via shutterstock.com)

lobkapsels-2

Actrice Rachel McAdams draagt hier een heel mooi lobkapsel met enkele highlights erin (Dfree via shutterstock.com)

Nog meer artikels:   De leukste blonde zomerkapsels

balayage-lobkapsel-bruin-haar

Een prachtige balayage in dit mooie lobkapsel! Een combinatie die we erg vaak terug gaan zien! Staat prachtig met haar donkere oogmakeup! ( MillaF via shutterstock)

bobkapsels-lobkapsels

Jessica Alba draagt hier ook een enorm mooie bob, wat een prachtige bruine  haarkleur heeft zij! Een inspiratie voor bobkapsels en lobkapsels! (Kathy Hutchins)

lange-bob-lob-balayage-kapsel

Actrice Camilla Luddington kennen we uit Grey’s Anatomy.. en van haar wondermooie lobkapsel met balayage! (Kathy Hutchins via shutterstock.com)

lob-kapsel-lange-bob-ombre

Sarah Hyland heeft altijd zo’n mooie kapsels! Dit keer werd ze gespot met een blonde lob (lange bob) (Kathy Hutchins via shutterstock.com)

lob-kapsel-pony-blond

Een prachtig lobkapsel met een pony en supercute roze trui (Sofi Photo via shutterstock)

lobkapsel-balayage-meches-bruin-haar

Een recht geknipte beetje schuine lob, deze lange bob staat haar zo mooi met haar zachte lipstick ! (Roman Rybaleov via shutterstock)

lobkapsel-grijs-haar

Een combinatie van twee trends: een lobkapsel én een mooie grijze haarkleur en prachtige cremekleurige trui (Eugenio Marongiu via shutterstock.com)

lobkapsel-met-pony

Een lange bob (lobkapsel) met een rechte pony en zwart haar ( Oleg Babkin via shutterstock)

lobkapsels-platinablond-haar

Een platinablond lobkapsel en witte trui (popcorner via shutterstock)

lobkapsels

Dit vind ik misschien wel het allermooiste lobkapsel uit de hele serie… Jessica Alba draagt hier een mooie bruine lob met highlights en een balayage, prachtig lange bobkapsel! (Featureflash photo agency via shutterstock.com)

Een prachtige lob met ombré effect: wat een heerlijk blogkapsel (dit is Youtuber Nicole Guerriero trouwens, zeker een aanrader om haar te volgen)   Je kan een lob ook heel mooi combineren met een pony   Een lob in een rode haarkleur met pony staat ook geweldig! Blogster Yara Michels mag natuurlijk ook niet ontbreken in het rijtje prachtige-lobs. Wil je haar lob? Dan moet je aan de slag met een krultang om er wat slag in te krijgen! Een heel nonchalante look, love it! Nog een prachtige lob is de lange bob van Anne Hathaway. Prachtige kleur, prachtige haarsnit!       Deze lob is ook to die for: wat een haarkleur!! Je kan je lange bob er zo classy laten uitzien als je zelf wilt: deze versie van Christina Hendriks is steil, maar very classy.   Dit vind ik overall een prachtige look: de make-up, lob, de blonde haarkleur… hier zou ik in een heartbeat eigenlijk voor kiezen! De  lob van Olivia Palermo mag toch ook écht niet ontbreken in mijn rijtje mooiste lobs! Jaloers op de manen van miss Palermo? Check! Ook Emma Stone weet hoe ze een lob met pony moet rocken!   Een bruine lob afgewerkt met flink wat eyeliner: je kan dus ook voor rockchick gaan!   Misschien is het omdat ik zelf blond ben, maar deze lob en make-up spreken mij enorm aan!     Nog een celebrity lob: dit keer de lange bob van miss Jennifer Lawrence Ook Taylor Swift draagt een lob, mooi!     2 haartrends voor 2015 in 1: een lob én een grijze haarkleur!   Kennen jullie de mooie Kerry Washington al? Zij speelt mee in de serie ‘Scandal’ en draagt ook hier een werkelijk prachtige lob met bangs.         De lob van Selena Gomez: wat een prachtig kapsel met die rode haarkleur!   Je kan je lob ook erg boho en messy maken door er vlechtjes in te doen en je lokken te krullen Ook heel erg leuk bij een lange bob: haarjuwelen!           Kelly Reilly (nu te zien in ‘Blackbox’) vind ik al jaren een stijlicoon. En al helemaal nu ze een heel nonchalante lob heeft, love it!   Zelfs Jessica Simpson ziet er waanzinnig leuk uit met haar lob. Mooie snit!     En hoe kan Jessica Alba ontbreken in een artikel over prachtige kapsels? Niet, dus. Voilà, de gorgeous lob van mevrouw Alba!     De lob van Cheryl Cole (en wat is haar outfit hier ook leuk zeg! De lob, de make-up…. Olivia Palermo is as usual on point!   Mijn eigen kapsel is een beetje aan het uitgroeien, en ik zit er zelf ook heel sterk over te denken om misschien een lob te laten knippen. We shall see 😀

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

6 Comments

  1. Een lob huh? Nog nooit van gehoord! Maar oh wat een mooie inspiratiefoto’s! Vind deze stijl echt heel mooi, en mijn verloofde ook… Alleen heb ik zelf de futloos haar voor deze lengte denk ik.

  2. Gisteravond naar mijn kapster geweest met de lob als opdracht in as blond met veel fijne blonde streepjes. De zijkanten zijn in verschillende kortere lengtes geknipt. Staat heel hip, ik heb fijn haar maar lijkt lekker vol. Kan er nu alles mee doen, los, stijl, met de krultang en opsteken. Multi varieerbaar en weer eens wat anders dan de nette, korte en klassieke boblijn!

5 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

  4. Pingback:

  5. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

rode-lippen

Make-up inspiratie: rode lippen

Pinspiration: Halloween decoratie-inspiratie

halloween-decorations