De leukste wavy bobkapsels - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

De leukste wavy bobkapsels

blond-kapsel-3

kapseltrend in 2015 en 2016: de wavy bob. Bobkapsels zijn al enkele jaren überhip, maar zeker sinds dit jaar zie je veel bobkapsels met een wavy structuur. En dat zeg ik niet alleen omdat ik het zelf ook heb 😉 Hoe messier de bob is, hoe beter! Ik vond het in het begin best wel moeilijk om een goede ‘wave’ in mijn bob te krijgen, ik krulde het vaak te erg. Tot ik gelukkig deze tutorials vond op Youtube om een wavy bob te krijgen: Kleine tip: investeer in goede hitteproducten en een goede stijltang die je lokken beschermen! En natuurlijk nog een hele hoop kapselinspiratie:

Wavy bobkapsels

wavy-bobkapsels-14     wavy-bobkapsels-10   wavy-bobkapsel-16       wavy-bobkapsel-12   wavy-bobkapsel-10 wavy-bobkapsel-9 wavy-bobkapsel-7       wavy-bobkapsel-3   wavy-bob-3   bobkapsel-wavy wavy-bob-2   bobs-kapsel   bruin-wavy-bobkapsel bobkapsels-wavy-2 wavy-bobkapsels-6   bobkapsels   wavy-bobkapsel   bobkapsels-wavy   wavy-bobkapsels2 wavy-bob  

De truc om supersnel nieuwe lakens op je bed te leggen
Bobkapsels met ombre haarkleur: lovely bob!

3 Comments

 • Reply Kiss & Make-up July 18, 2015 at 3:04 pm

  Mijn verloofde zou mij doodgraag met zo’n kapsel zien en hoewel ik het zelf ook suuuupermooi vind lukt dat met mijn fijne platte haar gewoon niet 🙁 Ik mis volume.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  wavy-bob
  Bobkapsels met ombre haarkleur: lovely bob!

  De bob is terug! Bobkapsels zie je nu overal (ook wavy bobkapsels en lange bobs - lobs ) maar de...

  Close