Bobkapsels met ombre haarkleur: lovely bob! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Bobkapsels met ombre haarkleur: lovely bob!

wavy-bob

De bob is terug! Bobkapsels zie je nu overal (ook wavy bobkapsels en lange bobslobs ) maar de meest trendy haartrend nu is echt de bob met ombre haarkleur. Dus: tijd om een hele hoop kapselinspiratie te verzamelen zodat jij exact weet wat je bij de kapper kan vragen! Ga wel naar een kapper die weet hoe ze een ombre moeten verven, het is geen simpele haarverftechniek en vaak genoeg zijn er kappers die door een foute ombre te verven, je hele kapsel verpesten!

Bobkapsels met ombre

lob-lichtbruin-ombre     Wat hou ik toch van deze trend: leuk, die ombre haarkleuren in een bobkapsel. Love, love it! Als je een bruine haarkleur hebt, kan je ook makkelijk voor een ombre gaan in je bob: hier zie je een prachtige sombre (sombre = soft ombre haarkleur)     ombre-haarkleuren lange-bob-kapsel-ombre-kleur   Als er iemand dit kapsel bekendheid heeft gegeven, is het toch zeker wel miss Kylie Jenner! Dankzij haar lopen we nu massaal met een ombre bobkapsel én met een oudroze lipkleur – aka Kylie Jenner Lips –  😉 Thanks, Kylie!lange-bob-lob-ombre   bob-ombre-kleur bob-ombre-haarkleur bobkapsel-bruine-haarkleur bob-hair lob-lange-bob-kapsel-ombre bruine-bob-ombre   ombre-hair-bob2 lange-bob-ombre-2 rood-bob-ombre-kapsel ombre-hair-bob bobkapsel-blonde-ombre   bobkapsels-ombre   lob-ombre ombre-haarkleur-bob   blonde-bob-ombre     paarse-bob-ombre lange-bob-ombre ombre-bobkapsels     ombre-bob ombre-bobkapsel Deze bobkapsels vind ik echt prachtig!! Zeker met het ombre effect erin, dat geeft een boblijntje zoveel meer diepte. Zou jij naar de kapper gaan en dit kapsel laten knippen?

De leukste wavy bobkapsels
Coastal Scents Hot Pots wishlist

2 Comments

 • Reply Inspiration, brown balayage | Frisör & Makeup Artist August 30, 2015 at 1:25 pm

  […] Brunt som grund med ljusa balayage effekter, höstens stora trend för er brunetter! Bilder härifrån […]

 • Reply Colli February 4, 2016 at 4:48 pm

  I really really love Ciara’s bob! <3<3

  xoxo, Colli
  tobeyoutiful

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  coastal-scents-hot-pots
  Coastal Scents Hot Pots wishlist

  Kennen jullie Coastal Scents nog? De website waar wij enkele jaren geleden massaal onze 26 palettes etc bestelden? En ons...

  Close