Festivalkapsels voor dames met lang haar - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Festivalkapsels voor dames met lang haar

June 25, 2015
festivalkapsel-vlecht

Festivalkapsels: het festivalseizoen is volop aangebroken en sinds Coachella ben ik helemaal in de ban van wat meer bohémien festivalkapsels. Het is hét moment om te experimenteren met wat minder alledaagse kapsels omdat je er op een festival gewoon lekker mee wegkomt. Dus: maak je borst maar nat voor pastel haarkleuren, felle haarkleuren, allerlei leuke vlechtkapsels, boho kapsels, kapsels met sjaaltjes, kapsels met bloemenkronen, veren in je haar, leuke hoedjes, een prachtige zonnehoed,… festivalkapsels-kapsel   festivalkapsels-gekleurde-punten festivalkapsel-bloemen-2 festivalkapsels-haarjuwelen festivalkapsels-haarjuweel festivalkapsels-haarband festivalkapsel-twee-staartjes festivalkapsel-bloemenkroon festivalkapsels-bloemen festivalkapsels-veren festivalkapsel-veren   festivalkapsels-vlecht festival-kapsel-hoed festival-hairstyle festival-hair festivalkapsels-festival festivalkapsels-kleuren-gekleurd-haar festivalkapsel-hoed festivalkapsel-bloemen festivalkapsels festivalkapsel-juwelen festivalkapsel-vlechtjes festivalkapsel-haarband festivalkapsel-vlecht festivalkapsel festivalkapsels-lang-kapsel En? Wat vinden jullie van deze prachtige kapsels? Zijn ze niet fenomenaal? Ik heb direct zin om naar Coachella te vertrekken als ik deze festivalkapsels zo zie, hahaha!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up June 27, 2015 at 7:44 pm

  Zaaaaalig al die boho stijlen! Love ’em 🙂

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  mac-neutral-palette
  Wanted: MAC palettes

  Toen ik net met Glamourista begon, had ik een palette met enkele MAC-oogschaduws (die we toen zelf pressten met de...

  Close