Parijs shoplog

Parijs shoplog

Jullie konden al lezen over het dagje dat ik in Parijs doorbracht en wat ik daar allemaal bezocht heb… nu natuurlijk de shoplog! Veel hebben we niet gewinkeld, we hadden tenslotte wel andere dingen te doen in de Lichtstad dan wat banaal shoppen (valt het op dat ik het heiligschennis vind als mensen puur naar zo’n prachtige stad gaan om te gaan winkelen?). Wel doken we even de Sephora binnen en gingen we los bij de bouquinistes aan de Rive Gauche van de Seine. Bij Sephora haalde ik een palette dat ik ontzettend graag wou hebben: het Naked on the Run palette. Perfect voor als je een sleepover hebt, dan hoef je alleen nog maar wat foundation en kwasten mee te nemen! De winkeljuffrouw maakte ineens een lidkaartje voor me aan. naked-on-the-run Bij de bouquinistes (wat een héérlijk lieve mensen trouwens! Al helpt het natuurlijk wel als je een flink mondje Frans spreekt) zagen we prachtige onderzetters en mooie notitieboekjes die natuurlijk mee moesten. Ik ben groot fan van Le Petit Prince en zwarte katten, dus heel blij! Weinig groot shopgedoe, maar ik ben er gewoon heel happy mee. Geen nutteloze dingen gehaald en alleen spullen die ik erg graag wou. parijshaul parijs-haul parijs-shoplog

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. December 14, 2014 / 8:35 pm

    Leuke dingen gekocht! Dat pallet is natuurlijk heel mooi! Die notitieboekjes zijn super cute!

  2. December 15, 2014 / 2:04 pm

    Awww, hoe schattig, die Le Petit Prince spulletjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.