Parijs shoplog - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Parijs shoplog

December 14, 2014
naked-on-the-run

Jullie konden al lezen over het dagje dat ik in Parijs doorbracht en wat ik daar allemaal bezocht heb… nu natuurlijk de shoplog! Veel hebben we niet gewinkeld, we hadden tenslotte wel andere dingen te doen in de Lichtstad dan wat banaal shoppen (valt het op dat ik het heiligschennis vind als mensen puur naar zo’n prachtige stad gaan om te gaan winkelen?). Wel doken we even de Sephora binnen en gingen we los bij de bouquinistes aan de Rive Gauche van de Seine. Bij Sephora haalde ik een palette dat ik ontzettend graag wou hebben: het Naked on the Run palette. Perfect voor als je een sleepover hebt, dan hoef je alleen nog maar wat foundation en kwasten mee te nemen! De winkeljuffrouw maakte ineens een lidkaartje voor me aan. naked-on-the-run Bij de bouquinistes (wat een héérlijk lieve mensen trouwens! Al helpt het natuurlijk wel als je een flink mondje Frans spreekt) zagen we prachtige onderzetters en mooie notitieboekjes die natuurlijk mee moesten. Ik ben groot fan van Le Petit Prince en zwarte katten, dus heel blij! Weinig groot shopgedoe, maar ik ben er gewoon heel happy mee. Geen nutteloze dingen gehaald en alleen spullen die ik erg graag wou. parijshaul parijs-haul parijs-shoplog

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Valerie December 14, 2014 at 8:35 pm

  Leuke dingen gekocht! Dat pallet is natuurlijk heel mooi! Die notitieboekjes zijn super cute!

 • Reply Kiss & Make-up December 15, 2014 at 2:04 pm

  Awww, hoe schattig, die Le Petit Prince spulletjes!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  christmas-diy-candles-kerstmis
  Leuke DIY kerstcadeautjes

  Over twee weken is het Kerstmis! Heb jij nog geen cadeautje voor je Secret Santa? Dan kan je hier eens...

  Close