30 day squat challenge update

Enkele dagen geleden besloot ik de 30 day squat challenge mee te doen, en ik rondde gisteren net dag 5 af. Hoe gaat het voorlopig? Het gaat eigenlijk best goed! Ik heb alleen de fout gemaakt om de tweede dag ook een les Zumba te geven én de squats te doen. Zullen we het erop houden dat ik eigenlijk amper mijn eigen trappen nog op kon een dag later? Maar verder gaat het goed: ik merk wel dat die spieren sowieso best goed getraind zijn, en pas als ik ongeveer aan driekwart van de squats zit, beginnen de spieren ietwat te branden. Verder heb ik nog niets gemeten, maar ik zie al wel wat meer resultaat in de spiegel!

30-day-squat-challenge

    En nu… op naar de 75 squats! De volgende update komt als ik op de helft zit… wish me luck!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2014-03-14-13.42.38
Pink ombré nails – Catrice

Ik besloot eens uit mijn comfort zone te stappen en eens voor fellere kleuren roze te gaan (normaal zie ik...

Close