30 day squat challenge update - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
challenge Dieet persoonlijk

30 day squat challenge update

30-day-squat

Enkele dagen geleden besloot ik de 30 day squat challenge mee te doen, en ik rondde gisteren net dag 5 af. Hoe gaat het voorlopig? Het gaat eigenlijk best goed! Ik heb alleen de fout gemaakt om de tweede dag ook een les Zumba te geven én de squats te doen. Zullen we het erop houden dat ik eigenlijk amper mijn eigen trappen nog op kon een dag later? Maar verder gaat het goed: ik merk wel dat die spieren sowieso best goed getraind zijn, en pas als ik ongeveer aan driekwart van de squats zit, beginnen de spieren ietwat te branden. Verder heb ik nog niets gemeten, maar ik zie al wel wat meer resultaat in de spiegel!

30-day-squat-challenge

    En nu… op naar de 75 squats! De volgende update komt als ik op de helft zit… wish me luck!

Pampers met korting - goedkopere luiers
Pink ombré nails - Catrice

2 Comments

 • Reply Nathalie March 23, 2014 at 2:58 pm

  Is het “open einde” de bedoeling, of mist er een stukje?

 • Reply Glamourista March 24, 2014 at 9:49 pm

  Oh oei… daar is iets misgegaan!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  2014-03-14-13.42.38
  Pink ombré nails – Catrice

  Ik besloot eens uit mijn comfort zone te stappen en eens voor fellere kleuren roze te gaan (normaal zie ik...

  Close