Vingino en Like Flo collectie

(Last Updated On: December 3, 2021)

Vingino en Like Flo hebben nieuwe collecties online staan: deze supertoffe kindermerken hebben fleurige collecties die perfect te combineren zijn met veel items die de kinderen al in de kast hebben liggen. Hou je heel erg van de combinatie jeans + een leuk shirt voor de kids? Dan zijn deze twee kinderkledingmerken echt wat voor jou om te bekijken.

Vingino collectie

Vingino is een kledingmerk, speciaal voor kinderen (zowel meisjes, jongens en baby’s) én het is een kledingmerk dat helemaal van Nederlandse bodem is!

In 2001 is dit merk opgericht als denim-only bedrijfje maar werd erna een bedrijf met een veel groter bereik dan alleen maar jeans. Het leuke hieraan?

Je kan alle topjes, shirts en truien ook gewoon super gemakkelijk combineren met de broeken uit de collectie, alles past heel gemakkelijk samen.

Eigenlijk zou je zelfs kunnen zeggen dat je een capsule wardrobe kan samenstellen uit de collectie zomer/lente.

De leukste kinderjeans

Omdat ze als denim only bedrijfje begonnen zijn, zit denim in het bloed bij Vingino. Dat zie je ook heel duidelijk aan hun collecties: je vindt in deze kledinglijn de leukste jeans die ook volledig mee is met de nieuwste modetrends.

Of dat nu ripped jeans is, gebleekte jeans (bleached jeans), geborduurde jeans is of de allerleukste jeansbroeken voor kids in leuke felle kleuren.

En natuurlijk zijn ze supergoed te combineren met de rest van de collectie, zo leuk!

vingino-2020
vingino-2020

Like Flo collectie

Ook bij Like Flo (Dress by Flo) is er weer een superleuke nieuwe collectie voor de lente en zomer. In deze collectie ontdekken we allerlei zomerse kleurtjes die perfect zijn voor de komende lente en zomer.

Je hoeft ook helemaal geen vaste setjes te kopen, je kan alles uit de collectie perfect mix & matchen, ideaal toch?

like-flo-2020-collectie
like-flo-2020-collectie

Dit Nederlandse merk uit Breda staat voor kleurrijke mode voor zowel jongens als voor meisjes.

De ontwerpers maken kindermode die ze zelf ook gewoon zouden gaan shoppen én mode die de kids zelf met veel plezier aantrekken.

De kleding van Like Flo is verkrijgbaar voor baby’s in de maat 68 t/m 91 en voor kids van maat 98 t/m maat 152.

Weet je niet goed welke maat je moet bestellen? Je kan altijd eventjes de maattabellen checken of om advies vragen.

Dit zijn geen kleren om alleen maar voor de leuk in de kleerkast te hangen, nee, in deze kleding moet gespeeld en geravot worden!

Wat vinden jullie van deze collecties? Ik vind ze zo tof! Je kan echt gaan voor een hele leuke, casual kledingstijl voor de kids terwijl je ook gewoon zeker kan zijn dat de kleding stevig is en wel tegen een stootje zal kunnen.