Mijn favoriete Youtube video’s: tattoo’s bedekken, ELF reviews en de beste tinted moisturisers

(Last Updated On: November 19, 2021)


Victoria van In The Frow beschrijft haar favorieten van februari… die schoenen en dat Tarte palette… zucht! <3

De beste tinted moisturisers


Trinny Woodall is terug! Ik was vroeger zo’n fan van alle Trinny and Susannah programma’s dus ik vind het super dat zij weer terug is. Haar videostijl is euhm, nogal guerilla 😉 (edit: in 2019 heeft ze zich eindelijk een fatsoenlijke vlogcamera aangeschaft en zijn de video’s veel minder in haar typische, shaky guerillastijl, hoeraaa!)

Review van ELF producten


Jeffree Star is iemand die je mag, of net niet… Ik vind zijn stijl ergens heel tof, maar natuurlijk hou ik wel zijn blijkbaar niet-zo-fijne-karakter in mijn hoofd. Wel erg leuk is dat hij net zo goed superdure producten uittest, als dat hij supergoedkope producten uittest! Plus: de man is altijd bloedeerlijk, in tegenstelling tot een hoop andere bloggers en vloggers die zichzelf laten betalen voor een sponsored video 😉 Heel fijn dat hij in deze video ELF producten uittest, vaak zijn de producten erg fijn en héél budgetvriendelijk. En, niet te vergeten, cruelty free!


En Allana Davisons favorieten van februari, ik blijf toch echt fan van haar no-nonsense stijl! Het is zo fijn dat zij nog geen standaard Youtuber is en nog best quirky is.

De beste spaartips


En nog eens een geldvideo!


Yay, een nieuwe video van Tiffany! Haar volg ik echt al jaaaaren op Youtube, al van sinds 2009 geloof ik! Haar stijl is best wel wat veranderd in de jaren en ze is meer een mommyblogger geworden nu. Op zich vind ik dat niet zo heel erg, haar content blijft wel erg leuk.

Tattoos bedekken met make-up


Heb je je ooit al eens afgevraagd hoe je tattoos met make-up kan bedekken? Dan moet je echt dit filmpje eens bekijken, ik was echt stomverbaasd! Jeffree laat zich hier assisteren door een bevriende make-up artist om zijn lijf, dat volledig onder de tattoos staat, vollédig te laten bedekken. Ik wist eerlijk gezegd echt niet dat het kon!