Lush Valentijn

(Last Updated On: December 28, 2021)

Mijn allergrootste zwakte de laatste maanden? Dat is Lush… ik probeer veel minder verzorgingsproducten te kopen met verpakking die moeilijk gerecycleerd kan worden en ik wil niets meer in huis hebben dat op dieren getest is.

Enter Lush! Binnenkort plaats ik zeker weten nog een artikeltje over mijn (best wel grote… oops) Lush-stash, ik heb Lush echt helemaal herontdekt. Het begon deze zomer toen ik op zoek ging naar een goede make-up cleanser en ondertussen heb ik al meer dan 3 potjes Ultrabland opgemaakt.

Needless to say: I’m hooked! Tijdens de sale heb ik op zich niet echt veel spulletjes gekocht, maar ik wou toch wel heel graag eventjes bij Lush in Antwerpen binnenstappen om enkele dingen te halen. Echt, zo’n rij had ik nog nooit gezien… iedereen stond doorheen de hele winkel aan te schuiven!

Lush Valentijn 2018 collectie

lush-valentijn_heart_of_elightened_expectation_bubble_bar_melt_spring_2018
Heart of enlightened expectation bubble bar

lush-valentijn_love_boat_bath_bomb_spring_2018
Lush love boat bath bomb

lush-valentijn_melt_my_heart_spring_20170835
Melt my Heart

lush-valentijn_product_valentines_naked_the_kiss_lip_scrub
Valentin’s naked the kiss lip scrub

lush-valentijn_whole_lotta_love_bubble_bar_valentines_day_2017
Whole Lotta love bubble bar (alleen al om de naam moét ik deze hebben… mijn favoriete liedje is namelijk ‘Whole Lotta Love van Led Zeppelin)

lush-valentijn-cherish_body_scrub_spring_2018
Unicorn Horn

lush-valentine-rose_bomb_shell_valentines_day_spring_2018
Rose bomb shell

lush-valentine-tisty_tostey_bath_bomb_seve_valentines_day_2018
Tisty Tosty kennen we al jaaaren van Lush met hun rozenblaadjes erin verwerkt, maar nu is er dus ook een knalroze versie, speciaal voor Valentijn 2018

Ik zal zeker proberen om nog eens in een Lush te geraken en te kijken wat ik van deze Valentijnscollectie mee wil nemen (online bestellen doe ik liever niet meer… dat viel vorige keer een beetje tegen). Hebben jullie al iets van deze collectie in huis gehaald?