Isabel Bernard: merk in de spotlight

(Last Updated On: September 7, 2021)
Isabel Bernard: merk in de spotlight

Trakteer jezelf met de mooiste producten van het luxe merk Isabel Bernard!

De meeste vrouwen zijn net zoals ik dol op het ontdekken van nieuwe, leuke merken. Ze zien dit echt als een soort sport, en vinden het ook geweldig om nieuwe producten van dit merk uit te proberen. Ze hopen zo dat ze een ontdekking hebben gedaan en dat ze een bepaalde trend hebben gezet.

Het is ontzettend cool om op de hoogte te zijn van een specifiek merk, al voordat een merk populair wordt en bekend wordt bij de grote massa. Je voelt je dan als een ware expert op het gebied van mode en fashion.
Als jij voor een bepaalde stijl gekozen hebt, zal je merken dat mensen je al snel gaan volgen. Maar, waar koop je nou exclusieve items die jou eruit laten zien like a million dollars? Het antwoord op deze complexe kwestie is simpel: alles van Isabel Bernard!
isabel-bernard-la-concorde-abelle-14-karaat-rose-g
isabel-bernard-la-concorde-abelle-14-karaat-rose-g

Isabel Bernard

Isabel Bernard is opgericht door de jonge vrouw Isabel Bernard. Ze is opgegroeid in het bruisende Parijs, met de pittoreske restaurantjes en prachtige bezienswaardigheden (ben je nu al jaloers? Ik wel!).

Deze betoverende stad is de inspiratie voor haar merk, Isabel Bernard, geweest. Alle collecties zijn gebaseerd op het hectische leven van een Parisienne en wat daar allemaal bij komt kijken. Alle lijnen zijn voorzien van een klassieke Franse naam, zoals La Concorde of Le Marais.

Als de items afkomstig zijn van lijnen met zulke exclusieve namen, dan weet je zeker dat alle producten van Isabel Bernard van hoogwaardige kwaliteit zijn. Hieronder vind je meer informatie over alle producten die Isabel Bernard verkoopt, zoals de Isabel Bernard sieraden.

De hoogwaardige handtassen van Isabel Bernard

De handtassen van Isabel Bernard zijn ietwat minder bekend dan de sieraden. Alle handtassen zijn gemaakt voor de moderne vrouw van nu. Ze zijn stoer en vrouwelijk tegelijk. Ze zijn uitdagend maar ook klassiek.

Dit lijkt allemaal erg paradoxaal, maar niets is minder waar. Alle tassen zijn gemaakt van geweldig leer. Dit betekent dat ze lang meegaan en ook lang mooi blijven. Het is eventjes een investering, maar het is het dubbel en dwars waard!
isabel-bernard-tas-handtas
isabel-bernard-tas-handtas

De schitterende sieraden van Isabel Bernard

De sieraden van Isabel Bernard vormen de kern van het merk. De sieraden zijn allemaal erg uniek. Het aanbod is erg groot. Je hebt minimalistische sieraden, maar ook uitbundige varianten. Je kan zelf bepalen welk type sieraad het beste bij jouw stijl en wensen aansluit.

Je kan tevens van dit grote aanbod gebruik maken voor diverse gelegenheden. Een luid festival vraagt om een ander soort sieraad dan een luxe kerstdiner. Deze verscheidenheid is onwijs fijn. Bij Isabel Bernard ben je aan het juiste adres voor sieraden ook voor sieraden van goud.
isabel-bernard-la-concorde-violette-14-karaat-rose
isabel-bernard-la-concorde-violette-14-karaat-rose

De stijlvolle schoenen van Isabel Bernard

Isabel Bernard biedt ook schoenen aan. Je hebt chelsea boots, die je outfit net wat pittiger maken, maar ook klassieke gesp-schoenen waar je modehart gelijk sneller van gaat kloppen.

De schoenen zijn goed te combineren met de sieraden en tassen van Isabel Bernard. Als je alles bij elkaar draagt, krijg je de complete look. Zo zie jij eruit om door een ringetje te halen, dankzij Isabel Bernard!