Interieur

Dille & Kamille shoplog

2014 10 11 13.49.13 1

Laatste update

Sinds ik op mezelf woon, ben ik helemaal into huisdingetjes shoppen. Zo spotte ik alweer enkele maanden geleden lage wijnglazen en ze bleven maar in mijn hoofd spoken. Nu kwam ik ze tegen bij Dille & Kamille voor nog geen 2 euro per glas. En tja… ik kwam nog andere leuke dingetjes tegen. Get ready for a cocoon-haul!

2014-10-11 13.49.13 2014-10-11 13.49.18

Wat nam ik mee? Wel, in ieder geval al 4 wijnglazen (ik ben niet iemand die voor een x-delig servies gaat, zolang ik maar genoeg heb om zelf ermee toe te komen), een taartschep (ik maak tegenwoordig veel taart en quiche), een inox zeepje om knoflookgeur weg te krijgen, gevel-snoepjes (ik mis Amsterdam de laatste tijd enorm, valt het op?), 2 eierdopjes, 2 opschepdingetjes, een juliennesnijder en een wijnflesdopje (ik scheur die kurken iédere keer, I tell ya).

Een lekker duffe huismushaul hé? 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.