Een leuk cadeau voor de Crea Bea in jouw leven

(Last Updated On: March 19, 2022)

Leuke cadeau’s voor de crea bea in jouw leven

Wat geef je aan iemand die graag creatief bezig is? Het is vaak moeilijk om dan een leuk cadeau te verzinnen, vaak hebben ze al erg veel voor hun hobby en loop je het risico dat je wat dubbel koopt.

Een ideale oplossing is om zelf te zorgen voor een leuke, persoonlijke twist! Een diamond painting op basis van een foto of een fotopuzzel met een van je favoriete foto’s, hoe origineel is dat?

Zo geef je een super origineel cadeautje aan je favoriete Crea Bea (of euh, hoe heten die eigenlijk in de mannelijke versie?) en ben je er ook heel zeker van dat je niet een cadeau geeft dat ze al hebben: win-win!

 

Diamond painting met eigen foto

Sinds een jaartje vind ik het erg leuk om zo nu en dan eens een diamond painting te maken: als je mij al een tijdje volgt, weet je dat dat ondertussen helemaal niet zo vanzelfsprekend is geworden. Sinds december 2020 heb ik een cyste in mijn iris die ondertussen al 5 keer geopereerd is.
Dat houdt, snel samengevat, ook in dat ik eigenlijk maar een dikke 5 maanden in 2021 goed heb kunnen zien met mijn beide ogen.
De andere maanden is het aanpoten met 1 redelijk scherp oog en een ander oog (mijn linkeroog met de cyste) waar ik ontzettend veel last en pijn van heb, en dat helemaal niet meer scherp is.
Het was niet het beste moment om diamond painting te ontdekken, maar oh, wat vind ik het een fijne hobby! Ik heb er op dit moment eentje klaarliggen, maar kan er alweer enkele weken/maanden niet aan werken omdat mijn zicht er niet scherp genoeg voor is en dat maakt het super vermoeiend. Heel erg jammer natuurlijk want ik doe het heel erg graag.
Het is dan ook een heel erg ontspannende hobby, vind ik! Nu zag ik dat je ook heel leuk een diamond painting kan laten maken met een eigen foto, wat een superleuk cadeau is dat voor iemand die graag bezig is met een diamond painting! Je kiest zelf hoe moeilijk je de diamond painting maakt door zelf een foto uit te kiezen.
diamond-painting-foto
diamond-painting-foto

Fotopuzzel

Ik was een beetje aan het rondsurfen en kwam nog veel andere fijne cadeautjes tegen voor mensen die graag knutselen en de Crea Bea uithangen zoals ik: je hebt ook fotopuzzels die je met je eigen foto kan laten drukken!
Als ik ooit iemand een supermoeilijke puzzel of diamond painting wil geven, laat ik er denk ik een foto van onze kat Maya (helemaal zwart met hier en daar een sprietje wit haar) printen, haha! Dat wordt een kuitenbijtertje, die fotopuzzel 😉
Voor mezelf ga ik over een tijdje – als ik al mijn andere diamond paintings en paint by numbers – gedaan heb, toch ook eens kijken om een gepersonaliseerde fotopuzzel of diamond painting te laten maken, dat lijkt me zo leuk!
Ik heb zo vijvoorbeeld vorige zomer enkele prachtige foto’s gemaakt van mijn oh-zo-geliefde dahlia’s waarbij het me superleuk lijkt om ze zo te kunnen schilderen.
fotopuzzel-gepersonaliseerd
fotopuzzel-gepersonaliseerd