Bullet Journal Planners

Plan with me: mijn bullet journal setup voor mei

April 30, 2019
bullet journal

Laatste update op

Ik ben weer helemaal into bullet journaling en heb mijn setup voor de maand mei alvast gemaakt. Vandaag vierden mijn vriend en ik zijn verjaardag, dus wist ik dat ik er geen tijd in kon steken. Gelukkig was het op een drie kwartiertjes klaargezet, dankzij mijn stickers en stempels.

Bullet journal set-up

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bullet Journal Planners

Plan with me: mijn bullet journal setup voor mei

April 30, 2019

Laatste update op

Ik ben weer helemaal into bullet journaling en heb mijn setup voor de maand mei alvast gemaakt. Vandaag vierden mijn vriend en ik zijn verjaardag, dus wist ik dat ik er geen tijd in kon steken. Gelukkig was het op een drie kwartiertjes klaargezet, dankzij mijn stickers en stempels. Bullet journal set-up

You Might Also Like