Februari-doel: week 1

saving-money-in-business_23-2147503364

Jullie konden in dit artikel al lezen dat ik in februari veel minder wou gaan uitgeven en meer zou willen sparen. Ik moet zeggen dat de eerste week eigenlijk erg goed ging! Wat heb ik deze week uitgegeven?

  • 600 euro huur
  • 100 euro naar mijn spaarrekening overgeschreven
  • 20,08 euro (nieuwe sokken – dringend nodig en nog wat potjes om eten mee naar mijn werk te kunnen nemen)
  • 9,52 aan boodschappen die ik niet met mijn e-maaltijdcheques mocht betalen (wasverzachter en zeep,…)
  • 40 euro aan iets gaan drinken en gaan ontbijten met moederlief
  • 16,97 bij Zara home omdat ik bestek wou om mee naar mijn werk te kunnen pakken (ik kocht hiervoor altijd maar plastic wegwerpbestek) en mijn set thuis niet wil gebruiken
  • 14,52 upgrade hosting websitefot

Er zitten natuurlijk wel wat kosten bij die ik had kunnen besparen, maarja… ik vind het goed zo 🙂 Ik heb de hele week eigen eten meegepakt naar mijn werk (en dat is heel wat als je weet dat wij een bedrijfsrestaurant hebben) en ben zelfs niets gaan halen om te snoepen ‘s avonds! Daarnaast heb ik ook veel kleding en tassen op tweedehandssites gezet en ondertussen zijn daar ook weer enkele dingen van verkocht! Goed bezig, al zeg ik het zelf 🙂

2 Comments

  1. Joehoew inderdaad goed bezig! Hier gaat het sparen ook nogal met ups en downs afhankelijk van of we iets willen kopen voor ons huis. Voor mezelf probeer ik een vast bedrag opzij te zetten van zodra ik mijn loon krijg en mocht er dan nog genoeg over blijven dan probeer ik iedere week nog wat te sparen, vele kleintjes maken immers een groot denk ik dan steeds. Al probeer ik in de eerste plaats voldoende te genieten van het leven (af en toe voor het werk even een bezoekje brengen aan de Panos, eens iets aan eten, …) want als we er morgen niet meer zijn dan hebben we ook niks aan die spaarcenten natuurlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

peijnenburg-zero-suiker

Mijn favoriete moment in het weekend?

Mijn nieuwe tas

IMG_6213