Cherryculture haul

cherryculture-haul

Cherryculture bestelling: Enkele jaren geleden bestelden wij beautfreaks en masse bij Cherryculture, Nonpareilboutique en nog andere online shops waar je nu nog heel weinig van hoort. Door mijn toenemende lipstickverslaving wou ik graag nog wat nieuwe kleuren testen die niet te duur waren en ik kwam natuurlijk uit bij de geweldige make-up van NYX. Ook gebruik ik tegenwoordig veel liever een crèmeblush dan poeder, dus die moesten ook mee in mijn shoppingmandje. En de taupe blush om te kunnen contouren, ahja! cherryculture-haul   Wat heb ik besteld? Nyx oogschaduw in nutmeg en golden dune NYX round lipsticks in Paris, Heather, B52, Thalia, Milan, Tea Rose, muse, Mauve Nyx cream blush in boho chic en natural Nyx blush in taupe, spice en dusty rose NYX matte lipstick in Tea Rose   Swatches komen er snel aan 🙂 Wanneer hebben jullie voor ‘t laatst nog eens besteld bij Cherryculture?  

Nog meer artikels:   Beautybay wishlist: Too Faced shadow insurance, Too faced palette, Urban Decay Naked palette

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blauwe-eyeliner-essence-gel-makeuplook

Ooglook met blauwe eyeliner voor groene ogen

NYX round lipstick swatches

nyx-round-lipstick-swatches