Cruelty Free Beauty

Cherryculture haul

December 9, 2014
cherryculture-haul

Laatste update op

Cherryculture bestelling: Enkele jaren geleden bestelden wij beautfreaks en masse bij Cherryculture, Nonpareilboutique en nog andere online shops waar je nu nog heel weinig van hoort. Door mijn toenemende lipstickverslaving wou ik graag nog wat nieuwe kleuren testen die niet te duur waren en ik kwam natuurlijk uit bij de geweldige make-up van NYX. Ook gebruik ik tegenwoordig veel liever een crèmeblush dan poeder, dus die moesten ook mee in mijn shoppingmandje. En de taupe blush om te kunnen contouren, ahja! cherryculture-haul   Wat heb ik besteld? Nyx oogschaduw in nutmeg en golden dune NYX round lipsticks in Paris, Heather, B52, Thalia, Milan, Tea Rose, muse, Mauve Nyx cream blush in boho chic en natural Nyx blush in taupe, spice en dusty rose NYX matte lipstick in Tea Rose   Swatches komen er snel aan 🙂 Wanneer hebben jullie voor ‘t laatst nog eens besteld bij Cherryculture?  

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Bianca December 9, 2014 at 12:17 pm

  Wat een mooie producten heb je besteld! Ken de hele site niet ik koop NYX meestal bij de Douglas x

  • Reply Glamourista December 9, 2014 at 1:23 pm

   Oh kijk, da’s inderdaad ook nog een optie 😀 Alleen hebben we die winkels niet spijtig genoeg in België. Hebben alle Douglas-filialen NYX?

 • Reply Kiss & Make-up December 9, 2014 at 2:42 pm

  Nice! Je hebt je niet ingehouden precies haha.

 • Reply Pauline December 9, 2014 at 7:49 pm

  Wat leuk! Inderdaad, oldschool bij CC 😉

 • Reply Roxanne December 10, 2014 at 12:51 am

  Mooie bestelling! Als, dan ook goed he 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.