De Bijenkorf weekendsale – sale op Supertrash, Ash,…

bijenkorf-sale-uitverkoop

Zin in sale? De Bijenkorf heeft dit weekend een weekend only sale! Vandaag alleen nog kan je dus de leukste schoenen, kledij, cosmetica en nog veel meer aan een veel lagere prijs kopen! De korting geldt alleen vandaag nog en op bepaalde merken (Ash, Supertrash, Tommy Hilfiger, Fab, Superdry,…) dus ga snel een kijkje nemen! Kijk hieronder naar enkele voorbeelden van schoenen, kleding en tassen die je nu in de sale kan vinden (een kleine tip: je kan zelfs Minnetonka’s nu wat goedkoper kopen!).

Bijenkorf sale

Ga snel naar de webshop van de Bijenkorf en profiteer van deze sale! supertrash-sale-uitverkoop Supertrash sale sam-edelman-sale-uitverkoop Sam Edelman sale minnetonka-sale-uitverkoop Minnetonka sale ash-sale-uitverkoop Ash sale ash-sale-korting Ash sale

Nog meer artikels:   Moonboots, snowboots en winterlaarzen sale!

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

galajurken-2012-2013-feestjurken

Galajurken – de leukste little black dresses : 30 galajurken

Uggs sale: welke online shops bieden nu al UGGs met korting aan?

korting-uggs