De leukste blonde zomerkapsels - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

De leukste blonde zomerkapsels

zomerkapsels

Het is weer tijd voor leuke zomerkapsels! Nu het weer warmer wordt, draag ik mijn haar niet graag zoals ik dat normaal in de winter of in de herfst doe… enter de allernieuwste zomerkapsels die deze lente en zomer furore gaan maken. Nieuwe zomerse haarkleuren, een lekker nieuwe haarsnit… ik ga zaterdag nog eens naar mijn kapper en heb er al helemaal zin in! Deze editie bestaat trouwens uit blonde kapsels (zie het als een uitgebreid pinspiration artikel voor mezelf ;)), de volgende dagen komen er natuurlijk ook nog andere haarkleuren aan bod.

Zomerkapsels

summer-hairstyles zomerkapsels-highlights zomerblonde-kapsels blond-haar-zomer platinablonde-haarkleur zomerkapsels-7 zomerkapsel-2 zomerkapsels-6 zomerkapsels-bob zomerkapsels-5 zomerse-kapsels zomerkapsels-blond kapsels-zomer-2016 zomerkapsels-4   zomerkapsels-bronde zomerkapsel-balayage zomerkapsels-ombre kapsels-zomer zomerkapsels-2017 blond-zomerkapsel zomerkapsels-3 zomerkapsels-2 zomer-kapsels zomerkapsels-2016 zomerkapsel zomerkapsels   Heel erg opvallend: ik ben de laatste tijd erg into blonde ombre kapsels. Ofja, ik kijk vooral naar ombre haarkleuren en blonde haarkleuren met highlights… love it! Ik weet natuurlijk niet zeker of dat nu wel gaat kunnen met mijn haar (mijn vorige kapper heeft het behoorlijk verknald… laat ik hen voor het gemak even de Cl..nt noemen heeft vreemd genoeg een supergoede naam. Ze hebben sinds een dik jaar een vestiging in Lier waar ik nu twee keer geweest ben. Resultaat? Superlelijk geknipt en gekleurd haar (het heeft nu een groene schijn onderin en vanboven een oranje schijn), shitty personeel dat je net zo snel knipt als in een Kreatosketen (euh hallo, waarom sta ik voor bijna 120 euro zo snel buiten?). Mijn conclusie is dus dat die bepaalde kappersketen alleen maar goed is als je een BV bent, ofzo. Ik ga dus weer naar de Toni Kalin vestiging (Tigi Concept store) op de Frankrijklei in Antwerpen, ik was vorig jaar ZO happy met hoe ze daar mijn haar geknipt en geverfd hebben dat ik er nu weer een afspraak gemaakt heb. Dus euh, ik ben erg benieuwd wat er met mijn kapsel gaat gebeuren… I’ll keep you posted!

Mijn favoriete aankoopjes van april en mei
Verantwoord afvallen met shakes

1 Comment

Leave a Reply

Read previous post:
IMG_20160515_112120
Verantwoord afvallen met shakes

Ik ben al enkele weken bezig met verantwoord leven: ik kan eindelijk weer terug naar gezonder eten nadat ik vorig jaar...

Close