Herfstmake-up: donkere lippen - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty Uncategorized

Herfstmake-up: donkere lippen

November 1, 2015
make-up-herfst

In de herfst en winter ben ik gek op donkerdere lippen: niet zo kiss-proof, maar oh-zo-leuk! Mijn lichte lipglossjes en nude lipsticks blijven veel sneller in mijn make-uplade liggen, omdat het veel beter bij het seizoen past. En: het past bij mijn paarse lipstick obsessie 😉 Zo heb ik nu bijvoorbeeld ook “stone” van MAC op mijn wishlist staan, hieronder zie je de lipstick op miss Kylie Jenner – die de lipstick natuurlijk meteen überhip maakte. make-up-herfst-2 herfstmakeup-kleuren dark-lipstick-brown caramel-haircolor-purple-lipstick dark-lipstick-blonde-haircolor shiny-lips-lipgloss-dark-lips matte-dark-lipsticks matte-dark-lipstick-lips purple-lipstick-autumn-fall dark-lipstick-blonde-hair   dark-lips-for-fall dark red lips make-up fall autumn dark purple lips grey hair purple lipstick dark lips makeup fall-make-up-trends autumn-make-up-fall herfst-make-up-lipstick herfst-makeup-3 herfst-makeup-2 herfst-make-up donkere-lipkleur-2   bruine-lipstick donkere-lipstick-2 red-lipstick dark-red-lips donkere-lipkleur make-up-herfst donkere-lippenstifs donkere-lipstick dark-lips herfst-makeup makeuptrend-donkere-lippen herfstmakeup

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up November 2, 2015 at 12:57 pm

  Zelf ben ik er het type niet voor, maar bij deze meiden is het echt geweldig mooi en sexy.

 • Reply Herfstmake-up: donkere lippen - Hair Trends New November 2, 2015 at 3:48 pm

  […] […]

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  favoriet-youtube
  Mijn favoriet Youtubefilmpjes deze week

  Deze week heb ik weer enkele hele leuke Youtubefilmpjes verzameld voor jullie! Kijken jullie mee? Het is een heel persoonlijke...

  Close