Herfstmake-up: donkere lippen

In de herfst en winter ben ik gek op donkerdere lippen: niet zo kiss-proof, maar oh-zo-leuk! Mijn lichte lipglossjes en nude lipsticks blijven veel sneller in mijn make-uplade liggen, omdat het veel beter bij het seizoen past. En: het past bij mijn paarse lipstick obsessie 😉 Zo heb ik nu bijvoorbeeld ook “stone” van MAC op mijn wishlist staan, hieronder zie je de lipstick op miss Kylie Jenner – die de lipstick natuurlijk meteen überhip maakte.

Herfstmake-up: donkere lippen

donkere-lippen-lipstick

donkere rode lippen (Halay Alex via Shutterstock): deze prachtig framboosrode donkere lipstick staat zo mooi bij haar bruine haren! Ik zou zelf deze kleur ook dragen (ik heb van nature donkerblond haar), maar je moet goed opletten welke kleuren goed bij je staan! Als je meer een warm type bent, kies dan voor de warmere kleuren zoals fuchsia. Framboosrood staat perfect als je een koelere huidtint hebt.

donkere-lipstick

Prachtige rode lipstick ( Lil Maria via Shutterstock): wat een ongelofelijk mooie matte rode lipstick! Heel tof gecombineerd ook met haar nagels

donkere-lipsticks-herfstmakeup

donkerrode lipstick (OlaOlu via Shutterstock)

herfstmakeup-donkere-lipstick

Rode lippen en bruin haar ( Halay Alex via Shutterstock): wil je graag een mooie donkerrode lipstick dragen maar durf je niet zo goed? Herfst-makeup kan een beetje intimiderend overkomen door de donkere kleuren, maar je kan een donkere lipstick gewoon blotten op je lippen en op die manier al veel zachter en draagbaarder maken!

autumn-lipsticks

Glanzend rode lippen (Ekaterina Jurkova via Shutterstock): wauw, wat een prachtige look met glanzend rode lippen!

dark-lipstick

Donkerrode lippen (Sofia Zhuravetc via shutterstock): een hele mooie Hollywoodlook!

dark-red-lipstick

Paarsblauwe lippen kunnen ook prachtig staan! Lekker opvallend! (Ekaterina Jurkova via Shutterstock)

donkere-lippen

Donkerpaarse lippen (Stas Ponomarencko via shutterstock)

donkere-lipstick

Rode lippen en rode nagels (Lil Maria via Shutterstock)

donkere-lipsticks-herfstmakeup

Dark red lips (Olaolu via shutterstock)

donkere-lipsticks

rode lippen (africa studio via shutterstock)

donkergekleurde-lipsticks

Gekleurde lipstick (Africa Studio via shutterstock)

herfst-makeup

Grijze lipstick ( Ekaterina Jurkova via shutterstock)

herfstmakeup

 

how-to-smokey-eyes

Make-up: rode lippen (Anntuan via Shutterstock)

 

lipstick-dark

Donkerrode lippen (Sofia Zhuravetc via shutterstock)

 

dark-lipstick-brown caramel-haircolor-purple-lipstick dark-lipstick-blonde-haircolor shiny-lips-lipgloss-dark-lips matte-dark-lipsticks matte-dark-lipstick-lips purple-lipstick-autumn-fall dark-lipstick-blonde-hair   dark-lips-for-fall dark red lips make-up fall autumn dark purple lips grey hair purple lipstick dark lips makeup fall-make-up-trends autumn-make-up-fall herfst-make-up-lipstick herfst-makeup-3 herfst-makeup-2 herfst-make-up donkere-lipkleur-2   bruine-lipstick donkere-lipstick-2 red-lipstick dark-red-lips donkere-lipkleur make-up-herfst donkere-lippenstifs donkere-lipstick dark-lips herfst-makeup makeuptrend-donkere-lippen herfstmakeup

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
favoriet-youtube
Mijn favoriet Youtubefilmpjes deze week

Deze week heb ik weer enkele hele leuke Youtubefilmpjes verzameld voor jullie! Kijken jullie mee? Het is een heel persoonlijke...

Close