Haarkleuren 2015-2016: grijze haarkleuren - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty kapsel

Haarkleuren 2015-2016: grijze haarkleuren

grijze-haarkleuren

De hipste haarkleuren voor 2015 en 2016? Grijze haarkleuren! Echt! We zagen de laatste jaren steeds vaker bijzondere haarkleuren opduiken naast de meer normale blonde haarkleuren, bruine, zwarte en rode haarkleuren maar nu is grijs haar dus echt aan een opmars bezig! Je zou denken dat grijs haar heel saai is, maar think again! Grijze haarkleuren zijn net énorm edgy en gedurfd (want hé, wie verft zijn haar nou grijs als je eigenlijk he-le-maal nog niet grijs bent?). Let trouwens wel goed op je make-up als je je haren grijs verft, zodat je niet te flets lijkt! Benieuwd geworden? Ik toon je enkele prachtige grijze kapsels!

Haarkleuren 2015: Grijze haarkleuren

Er zijn ook nog eens verschillende haartinten in grijs: je kan kiezen voor lichtgrijs, lila-grijs, donkergrijs, warm grijs, koel grijs… keuze genoeg! Kijk daarvoor zeker eens naar je huidskleur en oogkleur om te kijken welk kleurtype je bent. Zoals op de onderstaande foto zou ik mijn haar erg graag hebben! Of misschien erg donkergrijs… ik vind het zo mooi! Zouden jullie je haren grijs durven verven?   grijze-haarkleuren   grijze-kapsels-2 grijze-kapsels   donker-grijs-haar-kapsel grijze-kapsels-2015-2016 grijs-kapsel bob-grijs-haar grijze-haarkleuren-5 grijze-haarkleuren-2015-2016 lichtgrijze-haarkleur lichtgrijs-haar-2 grijs-haar-geverfd donkergrijze-haarkleur grijs-haar-2 haarkleuren-grijs-2016 grijze-haarkleuren-4 lichrgrijze-haarkleuren-2015     grijs-haar-haarkleuren grijze-ombre-haarkleuren grijze-haarkleuren-3 haarkleuren-2015-2016 lichtgrijs-haar grijze-haarkleur grijs-haar haarkleuren-grijs-2015   grijze-haarkleuren-2016       grijze-haarkleuren-2 grijze-haarkleuren-2015 grijze-haarkleuren     grijze-haren-verven         zilver-grijs-haar donkergrijs-kapsel     kapsels-2015   grijze-haarkleuren-2015 grijs-haar       Er zijn ook veel celebrities die voor een grijze haarkleur gekozen hebben. Denk daarbij maar aan Rihanna (donkergrijs haar), Pixie Lott, Peaches Geldof, Kelly Osbourne (van donkergrijs naar een lila-achtig grijze haarkleur), Lady Gaga,… Maar goed, die hebben natuurlijk ook een heel leger stylisten en kappers klaarstaan om hun haren weer op te peppen. Als je een grijze haarkleur wilt, moet je natuurlijk eerst je haren laten bleken, wat enorm slecht is voor je haar. Daarna gaat de grijze verf erin… dus hoppa, nog een keer chemisch gedoe in je haar! Je kan het natuurlijk ook gewoon bij de kapper laten doen, dat lijkt me toch het beste voor je haren. In mijn ogen wordt dit dé haartrend voor 2015 en de grote IT-kleur. En nu nog zelf durven 😉

Mijn Inglot freedom system palette: review en swatches
Grijze wishlist

6 Comments

 • Reply Kiss & Make-up February 11, 2015 at 11:15 am

  Ik vind ‘t eigenlijk enorm mooi! Ik zou mezelf er niet meteen mee zien, maar vele van deze voorbeeldjes vind ik echt prachtig.

 • Reply Granny Hair Trend - Spring/Summer 2015 Beauty Trend April 1, 2015 at 9:55 pm

  […] Photo via: glamourista.nl […]

 • Reply 7 Amazing Hairstyles for Silver Grey Hair - Hairstyles, Girls / Men Haircuts and Colors August 26, 2015 at 5:40 am

  […] Messy High Ponytail for Silver Grey Hair via […]

 • Reply carlijn November 3, 2015 at 2:48 pm

  k vind het echt super mooi. k wil het zelf heel graag maar ben bang dat k uit gelachen word op school.

 • Reply The Best Space for Lady – Granny Hair Trend – Spring/Summer 2015 Beauty Trend March 2, 2016 at 11:25 pm

  […] Photo via: glamourista.nl […]

 • Reply Granny Hair Trend – Spring/Summer 2015 Beauty Trend | AwesomeTips.top July 27, 2016 at 9:47 pm

  […] Photo via: glamourista.nl […]

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  S.Oliver-475574_350_A
  Grijze wishlist

  Een van mijn favoriete kleuren kleding: grijs. Yeah, saai he? Maar eigenlijk staat grijs heel erg leuk bij alle huid-...

  Close