Haarstijlen 2015: de lob of long bob - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel kapsels 2014 kapsels 2015

Haarstijlen 2015: de lob of long bob

kapsels-2015-lob-lange-bob

Als er 1 kapsel is dat hét kapsel van 2015 (en nu eind 2014 ook al) gaat worden: is dat zeker weten de lob, de lange bob. Bobkapsels zien we nu al jaren terugkomen, iedere keer in een iets andere variant. De lob is eigenlijk gewoonweg de uitgegroeide variant van de bob (he, is ombré hair ook niet zo ontstaan?), maar het staat wel erg tof! Met een lob kan je ook nog eens heel veel kanten uit: steil de bob voor een ultraclassy resultaat, je kan de bob ook krullen (zo lijkt je kapsel ook nog wat korter) of je kan je lob in een ombre haarkleur laten verven. Zelfs een opsteekkapsel kan nog als je een lange bob hebt. Handig? Yes!

De leukste lobkapsels:

lob-youtube   Een prachtige lob met ombré effect: wat een heerlijk blogkapsel (dit is Youtuber Nicole Guerriero trouwens, zeker een aanrader om haar te volgen) lob-bruin-haar-lange-bob   Je kan een lob ook heel mooi combineren met een pony lob-bob-ros   Een lob in een rode haarkleur met pony staat ook geweldig! Blogster Yara Michels mag natuurlijk ook niet ontbreken in het rijtje prachtige-lobs. Wil je haar lob? Dan moet je aan de slag met een krultang om er wat slag in te krijgen! Een heel nonchalante look, love it! Nog een prachtige lob is de lange bob van Anne Hathaway. Prachtige kleur, prachtige haarsnit!     lob-lange-bob-3   Deze lob is ook to die for: wat een haarkleur!! Je kan je lange bob er zo classy laten uitzien als je zelf wilt: deze versie van Christina Hendriks is steil, maar very classy. lob-lange-bob-ombre-hair   Dit vind ik overall een prachtige look: de make-up, lob, de blonde haarkleur… hier zou ik in een heartbeat eigenlijk voor kiezen! De  lob van Olivia Palermo mag toch ook écht niet ontbreken in mijn rijtje mooiste lobs! Jaloers op de manen van miss Palermo? Check! Ook Emma Stone weet hoe ze een lob met pony moet rocken! lange-bob-lob   Een bruine lob afgewerkt met flink wat eyeliner: je kan dus ook voor rockchick gaan! messy-lob   Misschien is het omdat ik zelf blond ben, maar deze lob en make-up spreken mij enorm aan!     Nog een celebrity lob: dit keer de lange bob van miss Jennifer Lawrence Ook Taylor Swift draagt een lob, mooi! lange-bob-kapsels   lob-grijs-haar   2 haartrends voor 2015 in 1: een lob én een grijze haarkleur! lob-hair   Kennen jullie de mooie Kerry Washington al? Zij speelt mee in de serie ‘Scandal’ en draagt ook hier een werkelijk prachtige lob met bangs.   lobkapsel2   lobkapsels     De lob van Selena Gomez: wat een prachtig kapsel met die rode haarkleur! lob-bangs lange-bob-2   Je kan je lob ook erg boho en messy maken door er vlechtjes in te doen en je lokken te krullen kapsels-2015-lob-lange-bob lob-kapsel-rood Ook heel erg leuk bij een lange bob: haarjuwelen!       lange-bob-bruin-lob     Kelly Reilly (nu te zien in ‘Blackbox’) vind ik al jaren een stijlicoon. En al helemaal nu ze een heel nonchalante lob heeft, love it! lob-lange-bob-ombre   Zelfs Jessica Simpson ziet er waanzinnig leuk uit met haar lob. Mooie snit! lob-lange-bob lob-gekruld     En hoe kan Jessica Alba ontbreken in een artikel over prachtige kapsels? Niet, dus. Voilà, de gorgeous lob van mevrouw Alba! lange-bob long-bob-kapsel long-bob     De lob van Cheryl Cole (en wat is haar outfit hier ook leuk zeg! De lob, de make-up…. Olivia Palermo is as usual on point!   Mijn eigen kapsel is een beetje aan het uitgroeien, en ik zit er zelf ook heel sterk over te denken om misschien een lob te laten knippen. We shall see 😀

Pinspiration: Halloween decoratie-inspiratie
Make-up inspiratie: rode lippen

11 Comments

 • Reply Kiss & Make-up October 30, 2014 at 1:34 pm

  Een lob huh? Nog nooit van gehoord! Maar oh wat een mooie inspiratiefoto’s! Vind deze stijl echt heel mooi, en mijn verloofde ook… Alleen heb ik zelf de futloos haar voor deze lengte denk ik.

 • Reply Short Bob Hairstyles 2015 | The Best Short Hairstyles for Women 2015 January 29, 2015 at 5:59 pm

  […] Source […]

 • Reply Lob long bob ombre hair, short haircut - Fashion & Beauty Ideas March 5, 2015 at 2:57 am

  […] Via: glamourista.nl […]

 • Reply 60+ Awesome Ombre Hair Color Ideas To Try At Home! – Cute DIY Projects March 24, 2015 at 10:27 am

  […] Source – glamourista […]

 • Reply veerle April 14, 2015 at 11:54 am

  thanks! super blog!

 • Reply Gonnie June 17, 2015 at 8:11 pm

  Gisteravond naar mijn kapster geweest met de lob als opdracht in as blond met veel fijne blonde streepjes. De zijkanten zijn in verschillende kortere lengtes geknipt. Staat heel hip, ik heb fijn haar maar lijkt lekker vol. Kan er nu alles mee doen, los, stijl, met de krultang en opsteken. Multi varieerbaar en weer eens wat anders dan de nette, korte en klassieke boblijn!

  • Reply Glamourista June 17, 2015 at 10:36 pm

   Dat klinkt super! Ik heb gisteren mijn haar toevallig ook weer in een bobje laten knippen en een balayage erin laten zetten 😀 Love it!

 • Reply Short Bob Hairstyles 2015 - Trend Hairstyle Ideas February 25, 2016 at 5:37 am

  […] Source […]

 • Reply Nicole March 28, 2016 at 9:06 pm

  Your image of Jessica Simpson is actually sienna Miller . Jessica Simpsons eyes are brown.

  • Reply Glamourista April 1, 2016 at 2:21 pm

   Thanks for letting me know, Nicole 🙂

  Leave a Reply

  Read previous post:
  rode-lippen-donker
  Make-up inspiratie: rode lippen

  Red lips zijn sinds kort echt een fascinatie voor mij. Droeg ik tot enkele maanden geleden maar heel sporadisch lipstick,...

  Close