Mijn Topvintage wishlist voor de lente

(Last Updated On: July 27, 2021)

Jullie weten al langer dan vandaag dat Topvintage een van mijn favoriete webshops is. Ik ben voornamelijk gek op all things King Louie (mijn kledingkast is daar de stille getuige van, hahaha) en Banned, maar ook Blutgeschwister, Vive Maria en Smashed Lemon.

Maar goed, laten we snel naar mijn wishlist voor deze lente gaan kijken!

Topvintage wishlist

Vixen 40s Nona Nancy Culottes in Navy

nona-nancy-culottes-tra-4703-01.308
nona-nancy-culottes-tra-4703-01.308

Eerst en vooral deze broek met bretellen: wie mijn blog al sinds het begin volgt, weet dat ik in 2009 en 2010 een superleuke broek met bretellen had. Nu wil het ook dat ik de afgelopen jaren wat ben bijgekomen en die broek dus allang een nieuwe thuis heeft gekregen, maar ik zag deze broek en was instant verliefd. Die gaat dus heel erg snel in mijn winkelmandje!

Vive Maria 50s Mon Petit Cherry Shirt in Navy

Vive_Maria_MON_PETIT_PARIS_Vintage_KIRSCHEN_Cherry_Kurzarm_SHIRT-1_200x200@2x
Vive_Maria_MON_PETIT_PARIS_Vintage_KIRSCHEN_Cherry

Ik vertelde hierboven al dat ik fan ben van Vive Maria: ik vind vooral hun jurken en shirtjes heel erg leuk. Vaak is het ook uit erg kwalitatieve stof gemaakt die mooi afkleedt. De twee t-shirtjes die ik op mijn wishlist heb staan van dit merk, zijn dan ook t-shirtjes die net wat meer fancy zijn dan een standaard shirtje.

Vive Maria 50s Ma Mer Shirt in Navy

Schermafbeelding-2020-05-07-om-23.09.48
Vive Maria 50s Ma Mer Shirt in Navy

Ook dit shirtje van Vive Maria vind ik echt prachtig! Dit kan je heel leuk combineren ook met de bovenstaande broek met bretellen. Ook op een jeansbroek kan dit echt supertof staan.

 

Blutsgeschwister 60s Florida Flora Maxi Dress in Beach Berry Blue

Schermafbeelding-2020-05-07-om-23.23.27
maxijurk Blutgeschwister

Ik ben gek op maxijurken in de zomer en lente en deze jurk is echt helemaal mijn ding: het heeft een groene/ blauwe kleur én bloemetjes! Deze zou ik heel erg leuk combineren met mijn jeansjasje dat ik al jaren heb en met een van mijn vele King Louie vestjes.