Spijt van je korte kapsel of kort haar?

(Last Updated On: November 19, 2021)

Spijt van je korte kapsel? Wat doe je dan met je korte haar? Dames, ik moet eventjes horen dat ik hier niet alleen in ben. Eind maart heb ik mijn haar korter laten knippen omdat ik de dode punten zo beu was.

Ook heb ik een meer ovaal gezicht en volgens mijn kapster zou een korter kopje pittiger bij mij staan. En zo geschiedde (en grappig genoeg deed ik dit een jaar geleden, een dag voor mijn verjaardag, ook en had ik ongeveer hetzelfde kapsel, haha). Maar zo heel nu en dan zou ik zo graag weer lang haar willen!

Ook al is dit veel frisser en staat het echt wel beter dan lang haar. Het gras is denk ik altijd wel groener aan de overkant? En door dit soort filmpjes ga ik mijn langere haar zo erg missen… 😀

(fotocredits haarkapsel: Ann Haritonenko  via shutterstock.com)

Wat een heerlijk filmpje trouwens… ik moet dringend, dringend nog eens terug reizen naar Parijs!