Entertainment

Mijn gelezen boeken van mei: DJ van Kluun, Nazomer van Esther Verhoef

May 24, 2018
esther-verhoef-nazomer-2

Laatste update op

Sinds een dikke maand ben ik weer regelmatig met mijn neus in de boeken te vinden. Stomtoevallig gebeurde dat toen ik met mijn vriend onderweg was naar Parijs, in één van de treinen lag zo’n kleine dwarsligger met een briefje erbij dat ‘ie meegepakt kon worden voor een volgende leesbeurt. Nu, jaren terug las ik ‘Komt een vrouw bij de dokter’ en zwoer ik Kluun met geen vinger meer aan te raken, maar we hadden er nog een flinke treinrit aankomen en dus leek het me leuk om nog eens in boeken te duiken.

Kluun: DJ

kluun-dj

Mijn zéér korte review? Vermakelijk boekje, maar geen hoogstaande literatuur. Maar door het handige formaat bleef het boek in mijn tas zitten (ik sleur iedere dag al mijn werklaptop mee en een hervulbare en waterzuiverende fles om water te drinken) en nam ik het iedere keer ik in de trein zat. Zeker als ik onderweg was naar mijn vriend, kon ik flink doorlezen. Hebben jullie dat ook? Thuis kom ik amper aan lezen toe, maar op de trein lukt het me wel.

Zou ik dit boek aanraden? Ohja, ik vond het leuk om te lezen zelfs al is het absoluut niet mijn wereld.

Kluun: DJ

Esther Verhoef: nazomer

esther-verhoef-nazomer-2

Die jurk op de cover! Ik wil die jurk!

Dit boek was een enorme pageturner voor mij, ook omdat er veel mode in voorkomt (en daar heb ik nu eenmaal veel meer mee dan met een dj-scene en drugs) en dus was deze uit in een weekje tijd (again, lang leve de langere treinritten naar vriendlief). Ik was heel snel mee in het boek en het gaf een erg interessante inkijk in het zakelijke aspect van de modewereld.

Zou ik je dit boek aanraden? Zeker!

Esther Verhoef: nazomer

Ondertussen ben ik nog naar de bibliotheek geweest en haalde ik nog enkele andere boeken om op de trein te lezen. Ik ben eens benieuwd of ik het volhou!

Hebben jullie nog goede boeken voor mij? Ik lees liever geen thrillers, horror of iets wat in de buurt komt van Fifty Shades of Grey 😉 Ik ben erg benieuwd! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.