Demak’Up Detox Water Challenge

IMG_20160516_151639

Ik drink de laatste weken veel te veel koffie en veel te weinig water… ik ben dus erg slecht bezig. Toen ik een oproepje voor deze Demak’Up Detox Water Challenge voorbij zag komen, kwam het ook echt op het juiste moment voorbij! Vanaf 23 Mei start DeMak’Up met de ‘Detox Water Challenge’, een supertof plan met hydraterende drankjes om te detoxen en ook leuke huidverzorgingstips,… Meer informatie vind je op www.demakupdetoxchallenge.be IMG_20160510_144554 Het volgende recept is dan ook op mijn lijf geschreven: detox-bessenwater!

  • Je hebt een halve liter tot een liter water nodig
  • een handjevol blauwe benne, en frambozen
  • ijsblokjes
  • en een leuke mason jar!
Nog meer artikels:   Makeup Geek online kopen en bestellen

IMG_20160516_151639 Ik heb die laatste twee gecombineerd door diepvriesfruit te gebruiken 😉 Daarna laat je het zeker een uurtje staan, zodat de smaken goed vrijkomen! Dit was voor mij al een goede start van de Demak-Up detox water challenge, een van de komende dagen laat ik jullie ook een DIY maskertje zien, zodra ik tijd heb om wat yoghurt in huis te halen 🙂 Daarnaast ben ik volop aan het experimenteren met enkele fruit infused watertjes, dus kom zeker nog eens kijken voor de nieuwste recepten! Ga ook zeker een kijkje nemen op de website en meld je aan op hun Facebook-event! Perfect gehydrateerd lijfje en huid, here we come 🙂

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2016-03-26-14.07.52

Recept: Chocolate Chip Cookies

Melissa Alexandria: minimalistische blogger

alexandria-melissa-youtube