Hoe breng je valse wimpers aan?

Hoe breng je valse wimpers aan?

Hoe breng je valse wimpers aan? Ik vind het zelf nogal moeilijk, maar dit filmpje heeft mij wel op de goede weg geholpen om valse wimpers aan te leren brengen. Ongeveer rond die tijd ontdekte ik de dames van Pixiwoo, mede door dit filmpje 🙂 Dus dacht ik, laat ik mijn favoriete filmpje maar eens met jullie delen.  

Nog meer artikels:   Oranje make-up: WK-make-up

Valse wimpers aanbrengen:

  Ze hebben het filmpje een paar jaar later nog eens opnieuw opgenomen: Gebruiken jullie vaak valse wimpers of alleen voor hele speciale gelegenheden zoals ik?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.