Update: opmaken van producten

stash-make-up

Ik had jullie al verteld dat ik vanalles aan het opmaken ben, en het is me goed aan het lukken! Begin januari van dit jaar postte ik een lijst met producten die ik had, laat ik jullie maar eens snel een update geven:

 • 3 tandpasta’s => 2
 • 2 scrubs => 0
 • 3 pakjes gezichtsdoekjes => 0
 • 5 bodybutters => 2
 • 5 flessen bodylotion => 3
 • 4 bussen haarlak  => 5 (ik heb er gekregen om te testen, haha)
 • 3 tubes maskers => 1
 • 3 haarolie/haarserum => 2
 • 3 flessen shampoo => 2
 • 7 flessen douchegel => 3
 • 3 flessen/ potten conditioners en maskers => 1
 • 3 flessen leave-in conditioner => 0
 • 3 tubes handcrème => 1
 • 4 flessen gezichtslotion (tonic) => 2
 • 5 potjes/tubes gezichtscrème => 2
 • 2 tubes oogcrème => 2
 • 3 zakjes maskers => 0
 • 4 flessen haarmousse => 4
 • 2 deodorants => 2 (eigenlijk 1 en een mini)
Als dat niet lekker gaat? Bijna alles is echt flink verminderd in 3 maanden tijd, heerlijk! Je kan het ook echt zien in onze badkamer (moederlief doet trouwens ook dapper mee): we hebben weer lekker veel ruimte en alles ziet er veel opgeruimder uit!
Het moeilijkste om op te maken zijn de bodylotions, vind ik, hoewel ik dus wel iedere dag een bodylotion gebruik (of bijna iedere dag). Maarja, het zijn er dan ook wel veel om op te maken. Ook de haarspulletjes zoals haarmousse en haarlak zijn moeilijk op te maken (er is trouwens wel een bus haarlak op!).

Nog meer artikels:   Belleke: cute pics

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

5 Comments

 1. Dat gaat vlotjes! De bodylotions vind ik ook het moeilijkste om op te gebruiken maar ik dwing mezelf om eerst de ene pot op te maken vooraleer ik een andere open, al wordt dat nog een hele opgave :). Veel succes nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

catrice-welcome-to-roosywood

Catrice Welcome to Roosywood swatch

Gezonder gaan eten

gezonder-eten-afvallen