Echte kajal – echte kohl van Hashmi

Echte kajal – echte kohl van Hashmi

Heb jij vaak traanogen door je eyeliner (vloeibaar, potlood, fluidline)? Dan kan ik je zeker aanraden om eens echte kajal (echte kohl) echt een uitkomst voor jouw ogen! Er zitten geen onnatuurlijke producten in zoals bij andere soorten eyeliners, waardoor je zelfs met gevoelige ogen (zoals ik) veilig kajal kan gebruiken. Ik testte de Hashmi poederkohl uit!

Kohl kan je krijgen in een stick, maar ook in een potje met stokje zoals het exemplaar dat ik van de lieve Madelon van Waymadi mocht testen, zij verkoopt deze kohl ook in haar webshop.  Ik heb enkele looks voor jullie gemaakt zodat je kan zien hoe de kajal gebruikt kan worden: je kan het gebruiken om een zeer donkere zwarte (en écht zwart, heerlijk) te zetten in je waterlijn of op je bovenste wimperrand, maar je kan het ook vervagen tot een smokey look.

Nog meer artikels:   Review: Lush Blousey banaanshampoo

kajal kajal kohl Een snel en erg dun streepje! Geweldige pigmentatie!

Ik vond het zo fijn werken iedere keer! Na mijn oogoperatie durfde ik niet echt mascara of onnatuurlijke eyeliners te gebruiken omdat ik erg bang was voor een ooginfectie. Dus kwam deze kajal voor mij als geroepen! Jullie kunnen niet geloven hoe blij ik was toen ik na ongeveer een maand zonder make-up mijn ogen weer mocht opmaken van de oogchirurg… ik wilde deze kajal zo graag testen dat ik er mijn eerste ooglook mee maakte.

Nog meer artikels:   Rituals pakket Hammam

Kajal heeft een sterke geur en ruikt verbrand. Dat lijkt in het begin nogal vreemd, maar nu vind ik het een erg lekkere geur! Het werkt heel gemakkelijk: je brengt wat van het poeder aan en als je graag een wat subtielere look wilt, kan je het nog vervagen.

groene ogen eyeliner

groene ogen kajal

groene ogen kajal

make-up groene ogen

make-up groene ogen

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. March 9, 2012 / 8:24 am

    Ziet er mooi uit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.