dierproefvrije make-up

Catrice Welcome to Roosywood swatch

March 21, 2012
catrice-welcome-to-roosywood

Laatste update op

Catrice nagellak Welcome to Roosywood – De nieuwe collectie nagellakken van Catrice is volgens mij een schot in de roos: ik hou zelf heel erg van roze nagellak en dit is naast Catrice Karl says tres chic  een van de nagellakjes die ik meenam van hun nieuwe collectie 2012 die ik meenam om eens uit te proberen. Over dit lakje heb ik veel complimentjes gekregen, dus het is zeker de moeite waard! catrice welcome to roosywood Deze Catrice nagellak in Welcome to Roosywood bracht ik volgens het ‘beproefde succesrecept’ aan: een laagje basecoat, 2 laagjes Welcome to Roosywood en een laagje Sèche Vite.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mandy March 21, 2012 at 9:00 am

  Deze heb ik ook, is erg mooi!

 • Reply Mariel March 21, 2012 at 7:11 pm

  Mooi kleurtje!

 • Reply Liesbeth (candyandtreats) March 22, 2012 at 1:43 pm

  I like! Misschien toch nog eens naar Kruidvat? 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.