Catrice Welcome to Roosywood swatch

Catrice Welcome to Roosywood swatch

Catrice nagellak Welcome to Roosywood – De nieuwe collectie nagellakken van Catrice is volgens mij een schot in de roos: ik hou zelf heel erg van roze nagellak en dit is naast Catrice Karl says tres chic  een van de nagellakjes die ik meenam van hun nieuwe collectie 2012 die ik meenam om eens uit te proberen. Over dit lakje heb ik veel complimentjes gekregen, dus het is zeker de moeite waard! catrice welcome to roosywood Deze Catrice nagellak in Welcome to Roosywood bracht ik volgens het ‘beproefde succesrecept’ aan: een laagje basecoat, 2 laagjes Welcome to Roosywood en een laagje Sèche Vite.

Nog meer artikels:   NOTD Hema paars-roze 08
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

  1. March 21, 2012 / 9:00 am

    Deze heb ik ook, is erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.