fashion shopping haul

Haul: Mywardrobe.com en Jordaan Lederwaren tas Spikes & Sparrow

January 28, 2012
haul-mywardrobe-spikes-sparrow

Laatste update op

Ik shopte een statement ring van Alexis Bittar bij Mywardrobe.com en een prachtige lederen tas van Spikes & Sparrow bij Jordaan Lederwaren. Wanna see? ๐Ÿ˜‰ Sinds ik de webshop mywardrobe.com ontdekt had, had ik deze ring al op het oog. Hij is van ontwerper Alexis Bittar en to-taal mijn stijl: ik hou van zowel opvallende juwelen (hallo statement juwelen) als wat soberdere juwelen. Maar toen ik deze ring zag… ik vind hem zo leuk! Door de kleur past hij bij zoveel outfits en ik heb een zwak voor goudkleurige juwelen (je zal amper zilverkleurige juwelen vinden in mijn vintage juwelendoosje – mรฉt dansende ballerina… jullie mogen jaloers zijn ja ๐Ÿ˜‰ ). Zoals ik al verteld had… ik vond de ring te duur. No way dat ik 186 euro ga neertellen (zelf dan :p ) voor een ring voor mezelf. Nu-uh, mooi niet. Dat is voor later, als ik wat meer zou verdienen ๐Ÿ˜‰ Maar door de fijne sale die ze hadden bij Mywardrobe.com was er op den duur 60% korting op de ring, en door een code kreeg je ook nog eens 20% korting erbovenop. Nu, die laatste korting zorgde er vooral voor dat de verzendkosten ongeveer gratis waren. Ik was ongeveer (in totaal: met verzendkosten erbij) 75 euro kwijt voor deze ring en dat vond ik veel beter dan 186 euro! haul wmywardrobe.com lederen tas ring Ook de tas van Spikes & Sparrow had ik al een hele poos op het oog, maar bij een andere webshop. Normaal ben ik erg impulsief qua koopgedrag omdat ik altijd bang ben dat iemand anders er anders mee weg is (please, vertel me dat jullie dat ook hebben! ๐Ÿ˜‰ ), maar niet deze keer. De tas kostte oorspronkelijk ongeveer 180 euro, maar ook dat vond ik wat duur: de tas zou het dan toch echt wel waard moeten zijn. Vorige week was ik mijn favorieten eens aan het bekijken, en ik botste terug op de oorspronkelijke webshop… de tas was uitverkocht! Argh! Ik zag het direct als een bevestiging van mijn theorie, trouwens. Wat toen volgde, was een heuse queeste: die tas zou van mij worden – ik heb namelijk een zwak voor van die vakjes met een rits (don’t judge) – alleen was er een klein probleem: ik vond de tas nergens meer online. Annoyed as hell had ik het al helemaal opgegeven toen ik er (dankzij een schrijffout in mijn zoekopdracht nota bene) toch nog op botste, en hij was nog in de juiste kleur ook (en ik had nog een kortingscode gevonden op het internet… soms hou ik erg van mijn ‘search skills’). De verzending was gratis, trouwens. Nadat ik de tas gekocht had, is hij trouwens van de webshop verdwenen: ik had het laatste exemplaar… Ik heb de tas nu nog in 1 webshop kunnen vinden, mochten jullie interesse hebben: bij Van Beek lederwaren. En nu is het grote, ongeduldige wachten aangebroken… op 24 januari kreeg ik van beide webshops de melding dat mijn bestellingen op ‘verzonden’ staan, dus ze kunnen er beter maar snel zijn! Natuurlijk krijgen jullie nog รฉchte foto’s en artikels als deze schatjes veilig en wel in mijn bezit zijn!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.