Review Rituals Hammam Body Mud

Review Rituals Hammam Body Mud

rituals hammam body mud

Net zoals alle andere producten uit deze hammamreeks van Rituals, is de geur ontzettend lekker: deze body mud ruikt naar eucalyptus en zuivert je huid van onzuiverheden. Zelf gebruik ik deze douchemodder een keer per week, op zondag. Ik vind het dan ontzettend fijn om een lekker lang en uitgebreid bad te nemen en mezelf alweer een beetje mentaal voor te bereiden op de werkweek die komt. Deze douchemodder laat ik een tien minuutjes zitten op mijn huid voor ik het er weer af was, maar je moet er wel een beetje mee oppassen: hij droogt je huid nogal uit. Maar goed, bij een kleimasker op je gezicht is dat eigenlijk ook zo.

Nog meer artikels:   Lush Flying Fox showergel review

Rituals hammam body mud: de zuiverende kracht van klei

Of ik echt merk dat deze klei zuiverend werkt? Nee. Maar dat wil niet zeggen dat ik het niet meer zou gebruiken, het doet wel deugd om deze modder op je huid te hebben. Na gebruik van deze modder zou ik trouwens een lekkere voedende bodylotion aanraden om het vochttekort weer goed terug aan te vullen. Het liefst van al gebruik ik dan ook de Whipped Body cream uit dezelfde Hammam-serie van Rituals, die heeft ook zo’n lekker kruidige geur! Daarnaast vind ik dit product eigenlijk te duur voor iets dat mijn huid voornamelijk gewoon uitdroogt. Inhoud: 200 ml (ik heb een proefverpakking) Prijs: 12,90 euro

Nog meer artikels:   Rituals pakket Hammam
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

6 Comments

 1. March 1, 2011 / 7:31 pm

  Klinkt als een fijn product 😀

 2. March 1, 2011 / 7:31 pm

  Klinkt als een fijn product 😀

 3. March 1, 2011 / 10:03 pm

  Ik heb hier ook nog zo’n mini van! Deze zondag ook is gebruiken! 🙂

 4. March 1, 2011 / 10:03 pm

  Ik heb hier ook nog zo’n mini van! Deze zondag ook is gebruiken! 🙂

 5. March 2, 2011 / 3:50 pm

  Heb meestal met ecaulyptus en munt dat het gewoon al voelt dat het uitdroogd omdat de geur zo sterk is..

 6. March 2, 2011 / 3:50 pm

  Heb meestal met ecaulyptus en munt dat het gewoon al voelt dat het uitdroogd omdat de geur zo sterk is..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.