Besteld op Etsy: Bullet Journal stickers en een prachtige ring

(Last Updated On: November 20, 2021)

De laatste weken ben ik meer en meer into Bullet Journaling aan het geraken, maar behalve mijn eigen handschrift vind ik het handletteren en leuke fonts bedenken heel moeilijk (laat staan dat ik er veel tijd in wil steken). Ik besloot dan maar eens een kijkje te nemen bij verschillende leuke stickershops op Etsy én bestelde eindelijk een ring die al heel erg lang op mijn wishlist stond (Bekijk hier nog meer prachtige ringen).

 

Bullet Journal stickers:

KoalaStyledStock:

bullet-journal-stickers-dagen-goud

Dit setje kocht ik in rose goud met een matte en een glanzende afwerking, heel benieuwd naar!

 

GrandezzasJournal

bullet-journal-stickers-dagen-days

 

Bij Grandezza’s Journal kocht ik deze prachtige stickers

Oodlemadoodle:

to-do-stickers-bullet-journal

Deze leuke to-do stickers kocht ik ook (de anderen vond ik voor mezelf niet zo veel nut hebben, maar ze zijn wel prachtig!)

Journalspiration:

 

date-stickers-bullet-journal-weekdagen

Bij Bullet Journal Sticker shop ‘Journalspiration‘ kocht ik bovenstaande stickers

Opaalring:

HowlingWolfeJewellery:

opaal-ring-2

Deze magnifieke opaalring had ik al een hele poos in het vizier, en dus besloot ik hem eindelijk maar eens te kopen!

 

Ik ben heel erg benieuwd hoe de stickers en de ring me zullen bevallen, I’ll keep you posted!