Prachtige en bijzondere ringen

Prachtige en bijzondere ringen

Mijn smaak in ringen is de laatste jaren erg veranderd. Koos ik een dikke 6 jaar geleden voor een enorme knoert van een statement ring, ben ik nu heel erg gek op meer minimalistische ringen of ringen die organisch gevormd zijn. Tijdens een van mijn vele scroll-sessies op Etsy besloot ik enkele van mijn favorietjes eens aan jullie te laten zien.

Bijzondere ringen

bijzondere-ringen

Deze ring vind je hier

electroformed-ring-labradoriet-ring

Deze prachtige ring met labradoriet vind je hier


mermaid-ring

En deze prachtige mermaid ring vind je hier

opaal-ring

Deze mooie ring vind je hier


speciale-ring-parel

Deze ring vind je hier

speciale-ringenJe vindt deze ring hier


labradoriet-ring

Deze ring shop je hier

groene-ring

Deze mooie groene ringen vind je hier

opal-ringen

Deze prachtige opaalring shop je hier

 

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd… wat vinden jullie van deze ringen? Is het jullie smaak? Ik hoor graag in de comments wat jullie juwelensmaak is, en of die net als bij mij de laatste jaren ook zo veranderd is!

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *