Mijn favoriete Youtubefilmpjes deze week

Ahh, het is weer zondag! Lekker luieren (nah, niet echt… ben de hele dag flink aan het bloggen geweest) en vooral: tijd om nog eens mijn favoriete Youtubefilmpjes met jullie te delen! De lovely Vera die vertelt wat ze voor Kerst kreeg, wat een heerlijke cadeau’s! Voor meiden die net als ik into minimalisme zijn Wauw… wat een haul! Wat kan je eten om je huid snel van acne te laten genezen? Ik wil terug naar Parijs! Superhandige manier om snel smokey eyes te maken   make-up-man

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kerstmis-youtube
Youtube: “What I got for christmas” deel 2

In het vorige deel zagen jullie al enkele bekende Youtubers en wat zij voor Kerst hadden gekregen, en sindsdien zijn...

Close