Korting op Chi en de juiste tools voor jouw feestkapsel

De feestdagen staan voor de deur, weet jij al wat je met je kapsel gaat aanvangen? Heb je al een feestkapsel gekozen? Er is zoveel keuze… je kan gaan voor een opsteekkapsel, voor krullen, voor los haar,… Het hangt er natuurlijk ook vanaf of je liever korte kapsels of middellange kapsels en lange kapsels hebt.

Hier staan trouwens ook nog enkele tips om een mooi feestkapsel te kunnen maken:

Hoe krul je je haren met een krultang?

Hoe maak je een visgraatvlecht?

Hoe krul je je haren met een stijltang?

Bij Coolblue is er nu een flinke korting op enkele CHI-stijltangen, heel erg de moeite om er eens naar te kijken natuurlijk 🙂 Ook leuk als kerstcadeau, nee? (Klik hier om naar Coolblue te gaan).

Een mini stijltang van Chi die afgeprijsd is van 69,95 euro naar 49,95 euro en een Chi Nano stijltang voor 129 euro (geldig tot en met 31 december).

 

Maar wat ben je zonder goede haarproducten? Bij Lecostore is er nu 5% korting met deze kortingscode: santa! (en je krijgt een gratis Kérastaseproduct ter waarde van 9,95 euro bij je bestelling). (Ook geldig tot en met 31 december).

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
swarovski-necklace-crochted-white-opal_1336659585_4
Swarovski hangertje

Een ketting die je outfit helemaal af maakt! En het fijnste: deze ketting kost maar 39 euro, heel feestbudgetvriendelijk! Zou...

Close