Asos: betaal met iDeal en korting – kortingscode

Goed nieuws! Bij Asos.com kan je nu ook met iDeal betalen! Om dat te vieren, hebben ze een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt. Zin om met een flinke korting bij Asos te shoppen terwijl de officiële sale nog niet eens begonnen is? (Ze hebben al wel een grote sale tot 70% in de webshop nu) Kijk dan zeker eens verder en gebruik de kortingscode hieronder! Je kon bij Asos al betalen met Paypal en je Visa, maar dit is natuurlijk heel erg fijn! Geen toestemming meer vragen aan je ouders of iemand die wél een Visa heeft (of een Paypal waaraan de visakaart gekoppeld is), nee… vanaf nu bestel je gewoon lekker zelf ! asos-ideal-kortingscode-korting

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
cowboysbag-tassen
Cowboysbag tassen – Cowboysbag tassen 2013

Cowboysbag tassen - De tassen van Cowboysbag zijn een van mijn favoriete tassenmerken: de tassen zijn van leder en niet...

Close