Welke soorten dildo’s zijn er?

(Last Updated On: March 18, 2021)

Er bestaan verschillende soorten dildo’s en zeker als je voor de eerste keer een dildo uitzoekt, kan het grote aanbod best overweldigend zijn. Want, wat moet je kiezen als je eerste dildo? Of: wat kies je als je al wat ervaring hebt en eens iets nieuws wilt proberen? Misschien overwegen jij en je partner om eens een dubbele dildo uit te testen?

Wij sommen alvast enkele soorten dildo’s voor je op zodat je beter weet welke types dildo’s er bestaan en je beter kan beslissen wat je graag zou willen uittesten. 

dainis-graveris-V4yAbP_ddEQ-unsplash

Soorten dildo’s

Een voorbinddildo of strap-on

Een voorbinddildo of strapon is – zoals de naam al doet vermoeden – een dildo die je kan voorbinden. Jijzelf of je partner kan de dildo zo dragen via een harnas. De meesten worden aan de heup bevestigd zodat je je partner op die manier kan penetreren (dat kan zowel anaal als vaginaal zijn), maar er bestaan ook strap-ons voor het dijbeen of je voorhoofd.

Een dubbele dildo

Een dubbele dildo is een dildo met twee verschillende nep-penissen. De kleinere dildo is bedoeld om anaal in te brengen, de grotere dildo is bedoeld om vaginaal in te brengen. Maar hey, gebruik een dubbele dildo zoals jij zelf het fijnste vindt!

Soms kom je ook dubbele dildo’s tegen die verschillend zijn in breedte, die extra buigzaam zijn of die je allebei voor jezelf kan gebruiken. Bij Bedfun.nl heb je verschillende soorten dubbele dildo’s en een ruim assortiment om uit te kiezen.

Anale plugs en buttplugs

Er zijn natuurlijk niet alleen vaginale dildo’s, er bestaan ook anale plugs (ook wel buttplug genoemd) die speciaal bedoeld zijn voor anale sex. Bij buttplugs zijn er verschillende soorten zoals de ‘normale’ anale dildo, een buttplug en anale kralen: dit heeft te maken met de vorm van het speeltje zelf.

Waarin verschillen anale dildo’s dan van een ‘normale’ dildo? Een anale dildo is vaak wat smaller dan een vaginale dildo. Daarnaast heeft een anale dildo ook een smallere kop dan een vaginale dildo, om de inbreng van de dildo gemakkelijker te maken. Doe dit altijd voorzichtig, zeker als je dit nog niet vaak gedaan hebt. Glijmiddel is hier écht je beste vriend.

Heb je hier nog geen ervaring mee? Kies dan altijd een kleinere dildo en een smallere dildo om uit te proberen, je kan daarna nog altijd wat groter, langer en breder gaan. Ga zeker niets forceren en stop zodra je pijn hebt. Dan heb je een ander formaat of ander type dildo nodig.

Dildo met een zuignap

Nog een ander type dildo: een dildo met zuignap. Ideaal om zonder handen te genieten van een dildo en meer bewegingsvrijheid te hebben. De zuignap zit altijd onder de ‘voet’ van de dildo en kan je op een gladde ondergrond vastzetten, dus niet op je matras.

Vaak zijn deze dildo’s met zuignap gemaakt uit silicone, een dildo gemaakt uit glas is hiervoor niet geschikt (dat weegt te veel en zou dus niet goed blijven vastzitten op de ondergrond).

 

Wat je ook kiest, er zit vast wel een fijn type dildo voor jou tussen.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

beste-stijltang

10x De beste stijltang + shopgids (beste stijltangen van 2021)

Deze wijnen zijn perfect voor bij de borrelplank!

wijn-borrelplank