Op zoek naar een nieuwe horecaparasol?

Laatste update

Het is zomer, loeiheet en je klanten zijn op zoek naar dat ene schaduwrijk plekje waar ze een lekker fris drankje kunnen drinken of heerlijk gaan lunchen. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Helaas staat jouw terras nu pal in de zon, en gaan de klanten liever wat drinken bij je concullega die wél gezorgd heeft voor lekker veel schaduw op het terras. Tijd om horecaparasols aan te schaffen!

Een horeca parasol schaf je eenmalig aan en je hebt er heel erg lang plezier van. Dit is veel handiger dan allerlei oplossingen bedenken, om uiteindelijk te eindigen met een heel lappendeken om toch een beetje schaduw te creëren, zodat je eindelijk verkoeling kan aanbieden. Lees daarom snel verder om achter je ideale parasol te komen.

 

DE SOORTEN PARASOLS

Parasols bestaan in allerlei soorten en maten. Je vindt ze ze al vanaf twee meter in doorsnede en zelfs een grote horeca parasol tot zeven meter in doorsnede voor de grote terrassen. Kortom, parasols heb je in verschillende soorten en uitvoeringen. Je hebt grote zweefparasols, die voor een futuristisch effect zorgen en praktische muurparasols of stokparasols, die prima voor huis-, tuin en keukengebruik fungeren. Het maakt dus niet uit of je terras nu groot of klein is, wij hebben altijd wel een parasol die voor heerlijk verkoelende schaduw zorgt.

 

HET BEGINT ALLEMAAL MET EEN STEVIGE BASIS

Meestal is een parasol geen kleine investering, zeker bij een horecaparasol. Het zou dus zonde zijn als de parasol door de wind kapot gaat. Kies daarom voor degelijke en duurzame parasolvoeten, want dan staat ook uw parasol stevig in zijn schoenen. Bij iedere parasol wordt ook vermeld welke voet het meest geschikt is voor de parasol in kwestie. Dit advies is gebaseerd op normaal gebruik van de parasol, maar komt de parasol in zware omstandigheden te staan? Dan kies je het beste voor een extra zware voet. Komen er parasols op het balkon te staan? Daar heb je balkonklemmen voor.

horeca-parasols
horeca-parasols

Deze klemmen kan je vast maken aan de balustrade van het balkon. Komt de parasol op een vaste plaats in een tuin te staan? Dan kunt u kiezen voor een stortvoet of stortanker, hierdoor hoef je niet steeds met palen te sjouwen.

DE KLEREN MAKEN DE PARASOL

Nu je over een mooie parasol beschikt en bijbehorende voetjes, is het tijd voor een stukje bescherming. Een parasol die beschermd wordt door een parasolhoes gaat namelijk jaren langer mee dan een onbeschermde parasol. Op Parasol-shop.nl tonen we per parasol, welke parasolhoezen het best passend zijn. Zo weet je zeker dat je de juiste maat hebt uitgekozen. Sommige parasolhoezen kunnen zowel in de zomer als de winter buiten gebruikt worden en andere hoezen zijn slechts geschikt voor zomergebruik. Dit heeft te maken met de samenstelling van het materiaal waar de hoes van gemaakt is.

DE HOOGSTE KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Op Parasol-shop.nl vind je parasols van gerenommeerde merken zoals Glatz, Madison, Borek en 4-Seasons. Zo ben je zeker dat je een kwalitatief uitstekende parasol koopt, waar je gegarandeerd jarenlang plezier aan zal beleven. Het is namelijk wel leuk om zo lang mogelijk met uw parasol te kunnen doen, parasols zijn een flinke aankoop. Het zou namelijk zonde zijn om elk jaar een nieuwe parasol aan te schaffen.

Kies daarom voor een gerenommeerd merk, dan weet je zeker dat je er lang van kan genieten. Let ook zeker op lopende acties, zo wordt het kopen van een nieuwe parasol gemakkelijk en plezierig.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

communiekleding-lentefeest-outfits

Communiekleding en lentefeest kleding

Hoe kies je het juiste wijnrek voor in huis?

wijnrek-kiezen