Glamorous gehoorapparaten van deze tijd

(Last Updated On: March 26, 2020)

Gehoorapparaten passen zogezegd niet in het beeld van een actieve vrouw, die er graag jong en modern uitziet. Toch kan het jou ook overkomen, dat je gehoor geleidelijk minder wordt. Ook als vrouw van deze tijd ontkom je daar helaas niet aan. Wij leggen je graag uit, waarom het toch zinvol is om je gehoor te laten testen.

Je hebt een actief leven

In onze moderne wereld is veel geluid om ons heen. Op het werk, buiten, op een festival of in de concertzaal. Gaandeweg kan je gehoor schade oplopen naarmate je ouder word. Doordat het heel geleidelijk gaat, word je gehoor vaak zonder dat je het in de gaten hebt langzaam minder. Je zet alleen de tv wat harder. Soms denk je er misschien wel eens aan om een keer een hoortest te laten doen. Maar naar een audicien gaan voelt als een enorme stap. En aan zo’n enorm gehoorapparaat in je oren wil je niet denken. Dat past niet bij je, want je voelt je nog jong en je wil er graag goed uit blijven zien.

Een online hoortest doe je gewoon thuis

Wij begrepen dat heel goed. Daarom hebben wij een hoortest voor jou op onze website geplaatst. Zo kan je thuis, in je vertrouwde omgeving je gehoor testen. Heel eenvoudig. De test geeft je een indicatie hoe het met je gehoor gesteld is. Is je gehoor goed, dan heb je verder niets met ons te maken. Is er een aanwijzing dat je gehoorschade hebt opgelopen? Dan helpen wij je graag verder in één van onze winkels.
Laat je toch liever je gehoor testen in één van onze winkels? Dat kan altijd. Online of telefonisch is een afspraak zo geregeld.

Glamorous en verrassend klein

Je zult je verbazen. Onze gehoorapparaten zien er trendy uit en zijn verrassend klein. Passend bij een moderne vrouw als jij, met een actief leven. Er is veel keuze in kwaliteit en grootte. De prijs is afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Om een goede keus te kunnen maken is het belangrijk dat je een audicien kiest die de tijd voor je neemt en verstand van zaken heeft. Bij ons ben je aan het goede adres. Wij helpen je graag en vakkundig om te kiezen voor een apparaat, dat bij jouw uitstraling, jouw leven en jouw budget past.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kapstokken-online-kiezen

Welke kapstok past in jouw gang?

Vingino en Like Flo collectie 2020

vingino-2020