Mijn ‘grote’ make-up declutter (deel 1)

make up declutter deel 1
make up declutter deel 1

Ook al mag ik dit jaar geen make-up kopen tot augustus 2019 (ik heb een make-up no-buy year), ik wou begin dit jaar toch graag eens door mijn make-up stash gaan en bekijken welke items ik toch niet gebruik, of items die vervallen waren weggooien. De meeste spulletjes verkoop ik tweedehands als ik ze kan ontsmetten, of ik geef ze weg aan vrienden of een goed doel (als die er echt iets mee kunnen).

 

make up declutter deel 1
make up declutter deel 1

Hoe doen jullie dat? Blijf je make-up bijhouden die eigenlijk al vervallen is? Ik denk dat ik nog eens opnieuw een declutter ga doen, toch zeker als ik in augustus weer nieuwe make-up kan kopen en er sommige dingen op zullen zijn.

Binnenkort komt deel 2 eraan!

PS: ik zit weer op Youtube 🙂 Dus als je zin hebt om je te abonneren, graag! Ik maak op dit moment voornamelijk filmpjes over ASMR, minimalisme, bullet journalen,…

2 Comments

  1. Ik dacht dat als iets in China wordt gemaakt het toch wel dierproefvrij kan zijn? Omdat het dan niet per se ook in China verkocht wordt, maar alleen buiten China. Maar ik kan me vergissen 🙂

  2. In China moet het getest worden op dieren, dus vandaar dat ik het zelf niet vertrouw. Er is de laatste maanden wel wat om te doen geweest dat ze ineens ermee zouden stoppen etc, maar dat bleek bij nader inzien niet helemaal zo te zijn. Voor mijzelf blijft het dus een no-no, voornamelijk omdat ik ook die berichtgeving niet zo vertrouw 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

herbruikbare-metalen-rietjes

Mei plasticvrij: mijn favoriete plastic swaps in huis

Plan with me: mijn bullet journal setup voor mei

bullet journal