Minimalisme

Update: 30 days Minimalism Game challenge – hoe gaat het tot nu toe?

January 15, 2019
30-days-minimalism-game-minimalists

Laatste update op

Ik volg de 30 days minimalism game challenge nu al de hele maand en voorlopig gaat het nog best goed! In het weekend probeer ik wel wat ‘vooruit’ te werken en te declutteren zodat ik me er tijdens mijn week niets van aan hoef te trekken, ik ben al druk genoeg met het halve land afreizen voor mijn opleiding 😉

Hoe gaat de minimalism game nu?

Eigenlijk verbazingwekkend goed! De eerste dagen waren echt easy peasy, vanaf de 15 stuks per dag voorspel ik voor mezelf wel dat het een flink stuk moeilijker zal worden. Ik heb nu ook mijn make-up stash verder gedecluttered, maar die items hou ik voor de dagen waarop ik t moeilijk zal vinden om genoeg items bijeen te sprokkelen.

Wat ik soms wel moeilijk vind: ik moet natuurlijk wel eventjes overleggen met vriendlief. Ook op dat vlak heb ik heel veel geluk met hem en ziet hij ook wel in dat we nog echt te veel spulletjes in ons huisje hebben en dat de ruimte gewoon ongelofelijk deugd doet.

Merken we al bijwerkingen?

We hadden geluk dat schoonmoederlief de spulletjes tot nu toe al eventjes kwam ophalen zodat wij er niet meer mee zaten, want ons kleine halletje stond al flink vol! Nu we halverwege zitten, zien we ook ineens dus al veel meer ruimte, heerlijk!

Wat ik niet verwachtte, is dat ik nog zoveel kleding weg zou kunnen doen. Ik ben voor mezelf véél strenger geworden in wat ik wil dragen en wat ik bijkoop, als dat nodig is. Zo ga ik binnenkort ook nog eens met een grove borstel door mijn lingerielades omdat ik ze nog beter wil organiseren en why on earth heeft een mens een 60-tal slipjes nodig?

Gaan we het halen?

Wel, ik weet het niet goed! Ik heb zelf het idee dat ik nu halverwege de maand al begin te schrapen, maar toch komen we wel vlotjes aan het aantal items. Mijn vriend is ervan overtuigd dat we er vlotjes aan zullen geraken, maar hij grapt iets te vaak dat hij dan wel een doosje vijsjes wil doneren 😉

Wat declutterden we tot nu toe?

Op mijn Instagram (stories) kan je meevolgen, maar ik zet het hier toch ook nog eventjes… ik denk dat ik er zelf ook van ga verschieten om de halve maand samen te zien!

Hoewel ons halletje helemaal vol stond, lijkt het nog niet heel veel leger in ons huisje. De kasten zijn nog niet heel erg leeg (wel al ietsje leger, maar nog niet genoeg naar mijn zin) en ik heb tot nu toe nog niet het gevoel dat we écht al grondig gedecluttered hebben. Wel ben ik enorm benieuwd hoe de komende 16 dagen zullen gaan en of we veel gaan moeten zoeken naar onze items du jour!

Totaal gedecluttered tot en met 15 januari: 120 items! Dat is al bijna 1/4e van het totale 496 items…

Doe je ook mee met deze challenge? Heel veel succes en hou me op de hoogte!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.