Woonupdate: salontafels kiezen

Woonupdate: salontafels kiezen

Nog enkele weken en mijn vriend en ik wonen samen. En, pfoe, wat hebben we de laatste maanden veel knopen moeten doorhakken! Ik zie ons in het begin van de zomer nog op de trap zitten, kijkend naar beneden: “Zeg, hoe zullen we de keuken gaan inrichten?”, om er vervolgens achter te komen dat we bijna geen enkel apparaat (ijskast, afwasmachine,…) er kunnen zetten als we iéts van opbergruimte willen. Oeps. We hebben wel het geluk dat onze woonstijlen best goed bij elkaar passen (behalve mijn überkitscherige fuchsia plastic bloemen, I know ;)) dus ook op dit vlak zagen we redelijk snel iets wat we leuk vonden.

Nog meer artikels:   Mijn appartementje: juli 2015 apartment tour

Salontafels

bijzettafels-walnoot-hout-scandinavisch-minimalistisch

Deze drie prachtige houten tafeltjes zijn zo tof samen! Ik had altijd een hele lompe, grote salontafel maar wil nu graag enkele kleinere tafeltjes. Staat volgens mij veel vlotter en opener!  (deze set koop je hier) Wat een leuke Scandinavische stijl!

 

salontafels-bijzettafels-hout-staal-set-minimalistisch-scandinavisch zuiver-bijzettafel-koper-salontafel

Ik heb helaas zelf nog niets van dit merk, maar oooh wat ben ik een fan van Zuiver! Deze grotere salontafel/ bijzettafel kan je hier terugvinden

Nog meer artikels:   Ikea shoplog!

zuiver-bijzettafel-antique-koper

Nog een pareltje van Zuiver: een conische bijzettafel/ salontafel in een koperen kleur. (deze shop je hier)

zuiver-bijzettafel-salontafel-marble-marmer-wit bijzettafel-salontafel-mangohout-metaal-set-scandinavisch-minimalistisch

Setje van 3 tafels van mangohout (hier te koop) in een iets meer industriële stijl.

Wat vinden jullie van deze salontafels?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. October 12, 2018 / 10:06 am

    Ik vind zo’n industriële tafel echt wel heel leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.