fashion

King Louie herfst winter 2018 2019 (nieuwe collectie)

August 22, 2018

Laatste update op

Jullie weten dat ik al jarenlang groot fan ben van de kleding van King Louie, ik kijk dan ook altijd énorm uit wanneer King Louie de herfst/winter collectie releaset! In deze collectie voor herfst/winter 2018 en 2019 zitten echt pareltjes, zoals ieder jaar. Ik spaar tijdens het jaar ook altijd een beetje geld om wat items uit deze collecties te kunnen kopen. Benieuwd geworden naar deze prachtige nieuwe collectie? Kijk dan snel mee!

King Louie Herfst/winter 2018 2019

King Louie Blouses

Ik keek zelf nooit zo naar de blouses van King Louie, maar dit jaar heb ik ze ontdekt! Op dit moment heb ik er nog geen, als je een ietwat grotere cup hebt, ‘gapen’ blouses vaak zo, voor mij een van de hoofdredenen waarom ik het niet zo vaak zal dragen. Jammer, want er bestaan eigenlijk best wel wat oplossingen voor!

 

Over King Louie

King Louie is een Amsterdams kledingmerk dat zijn oorsprong vond in…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.