9 jaar Glamourista.nl!

9 jaar Glamourista.nl!

Jeetje, wat vliegt de tijd! Vandaag is Glamourista.nl alweer 9 jaar oud. Dat wilt zeggen dat ik al 8 jaar afgestudeerd ben (Glamourista was voor mij een afleiding tijdens het blokken) en ook alweer 8 jaar aan het werk ben. Oh, how time flies. Ondertussen woon ik bijna 5 jaar op mezelf en zijn mijn vriend en ik bijna 2 jaar samen. Dat beginnen een hoop speciale verjaardagen te worden!

Nog meer artikels:   Madame Ongeduld

Om te vieren dat mijn Glamourista alweer 9 jaar oud is, heb ik een leuk pakketje samengesteld met producten die ik écht de moeite waard vind en die echt Glamourista anno 2018 zijn: dierproefvrij, ecologisch en met een groot hart voor de natuur. Morgen laat ik zien wat je kan winnen!

Nog meer artikels:   Mijn badkamerkastjes

 

 

foto: Valeria Boltneva from Pexels

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. Liesbeth_Vo
    June 7, 2018 / 4:42 pm

    Proficiat met al die jubulea ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.