9 jaar Glamourista.nl!

baked-baking-berries-827513

Jeetje, wat vliegt de tijd! Vandaag is Glamourista.nl alweer 9 jaar oud. Dat wilt zeggen dat ik al 8 jaar afgestudeerd ben (Glamourista was voor mij een afleiding tijdens het blokken) en ook alweer 8 jaar aan het werk ben. Oh, how time flies. Ondertussen woon ik bijna 5 jaar op mezelf en zijn mijn vriend en ik bijna 2 jaar samen. Dat beginnen een hoop speciale verjaardagen te worden!

Om te vieren dat mijn Glamourista alweer 9 jaar oud is, heb ik een leuk pakketje samengesteld met producten die ik écht de moeite waard vind en die echt Glamourista anno 2018 zijn: dierproefvrij, ecologisch en met een groot hart voor de natuur. Morgen laat ik zien wat je kan winnen!

 

 

foto: Valeria Boltneva from Pexels

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

esther-verhoef-nazomer-2

Mijn gelezen boeken van mei: DJ van Kluun, Nazomer van Esther Verhoef

Moderne en bijzondere ringen

speciale-ringen