Cruelty Free Beauty

Nieuwe nagellakkleuren Faery Fingers

March 23, 2017
faery-fingers

Laatste update op

Zoals jullie weten, maak ik tegenwoordig zelf mijn eigen nagellak. Ik heb het Faery Fingers gedoopt en alle nagellak is big 5 free (dat wil zeggen dat de 5 schadelijkste chemicaliën uit de nagellak gehaald worden), volledig vegan en cruelty free (alleen getest op onderstaande kleine beautyblogger :D). Ga zeker eens een kijkje nemen in mijn Etsy shop, ik ben volop bezig met er nog meer kleuren in te zetten… ondertussen heb ik er al meer dan 30 gemaakt!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply marleen@burgertrutjes March 25, 2017 at 6:24 pm

    Wat cool dat je dat zelf doet zeg! Super! Ik ga snel even kijken op je Etsy pagina! Ik vind die paars/mauve kleur echt geweldig!

  • Reply Daniëlle March 28, 2017 at 5:23 pm

    Wat zijn ze prachtig ! Hele mooie foto’s ook

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.