Nieuwe nagellakkleuren Faery Fingers

Nieuwe nagellakkleuren Faery Fingers

Zoals jullie weten, maak ik tegenwoordig zelf mijn eigen nagellak. Ik heb het Faery Fingers gedoopt en alle nagellak is big 5 free (dat wil zeggen dat de 5 schadelijkste chemicaliën uit de nagellak gehaald worden), volledig vegan en cruelty free (alleen getest op onderstaande kleine beautyblogger :D). Ga zeker eens een kijkje nemen in mijn Etsy shop, ik ben volop bezig met er nog meer kleuren in te zetten… ondertussen heb ik er al meer dan 30 gemaakt!

Nog meer artikels:   Mijn Project Pan maart 2017

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

  1. March 25, 2017 / 6:24 pm

    Wat cool dat je dat zelf doet zeg! Super! Ik ga snel even kijken op je Etsy pagina! Ik vind die paars/mauve kleur echt geweldig!

  2. March 28, 2017 / 5:23 pm

    Wat zijn ze prachtig ! Hele mooie foto’s ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.