persoonlijk

Verjaardagswinactie

July 4, 2016
IMG_20160626_181532

Laatste update op

Oeps… bijna een maand geleden werd Glamourista 7 jaar oud (ik kan het zelf ook amper geloven! Procrastinatie tijdens ‘den blok’ for the win ;)) en vandaag ben ik zelf jarig. 29. Jakkes… Toch wil ik het heel erg graag een beetje vieren met jullie en daarom geef ik 2 pakketjes weg: een beautypakket en een plannerpakket. IMG_20160626_180948 IMG_20160626_181516 IMG_20160626_181532 Wat moet je doen om te winnen? Laat hieronder in de comments een leuk idee achter voor een 30 day challenge en geef aan welk pakket je graag wilt winnen. That’s it 🙂

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Tess July 4, 2016 at 9:26 am

  Oh dat beautypakket ziet er wel hÊÊl aanlokkelijk uit wauw!
  Ook hier nog eens een dikke proficiat, blogland is toch zo’n mooi land om in te vertoeven. 🙂

  De beste 30 days challenge die ik al volgde was een 30 days ab challenge. Nooit gedacht dat ik ze zou volhouden, heel gemakkelijk te doen (vraagt amper 10 minuutjes per dag) en geeft verbazingwekkend genoeg ontzettend veel voldoening. Een aanrader dus!

 • Reply Elke July 4, 2016 at 12:28 pm

  30-day napping challenge ????
  beginnen met 5min en na 30 dagen 2uur, met natuurlijk 6 dagen tussendoor om te recoveren. ????

  Nog een fijne verjaardag !!
  (u zelfgemaakte planner ziet er echt heel leuk uit! chapeau!)

 • Reply Elke July 4, 2016 at 12:28 pm

  30-day napping challenge ????
  beginnen met 5min en na 30 dagen 2uur, met natuurlijk 6 dagen tussendoor om te recoveren. ????

  Nog een fijne verjaardag !!
  (u zelfgemaakte planner ziet er echt heel leuk uit! chapeau!)

 • Reply Elke July 4, 2016 at 12:29 pm

  30-day napping challenge ????
  beginnen met 5min en na 30 dagen 2uur, met natuurlijk 6 dagen tussendoor om te recoveren. ????

  Nog een fijne verjaardag !!
  (u zelfgemaakte planner ziet er echt heel leuk uit! chapeau!)

 • Reply Isabelle July 4, 2016 at 7:34 pm

  Wow moeilijke keuze hoor, ik denk dat ik toch voor het planpakket zou gaan????
  Als 30-dagen-challenge zou ik eens proberen om niet 1 dag iets kant-en-klaar of afhaal te eten (uit eten mag wel zolang het niets is wat je ook af kan halen????)

 • Reply Stefanie July 4, 2016 at 8:08 pm

  Happy birthday! ????
  30 Days of Yoga challenge OF Yoga Camp van Yoga With Adriene (Youtube). Adriene is een toffe madame die je zo door een maandje yoga heen loodst 🙂
  Het was een moeilijke (want ik hou van planners) maar ik ga toch voor het make-up setje ?

 • Reply Esmee July 4, 2016 at 8:19 pm

  Een leuke challenge : 30 days of make-up : elke dag een look posten die elke keer net iets anders is dan de vorige. Ideaal om zo andere schatten in je stash te (her)ontdekken.

  Ik ga dan wel voor het planner setje aangezien plannen mijn leven red nu ik het druk heb (en vanaf september door m’n studie naast job , nog drukker ga krijgen).

  Gelukkige blog-aniversary trouwens!

 • Reply Nathalie July 4, 2016 at 10:18 pm

  Ook nog een dikke proficiat met je verjaardag!! 1987 rules 😉

  OMG ik dacht van mezelf dat ik eerder een beautymeisje was maar toen ik die foto van het planner pakketje zag ging mijn hart dus echt even sneller slaan. Notitieboekjes, crayons, planners, pennen, labeltjes… Aaaah have to have it 😀

  30 dagen challenge:
  – Dagelijks 1 positief ding en 1 negatief ding posten (mag een gebeurtenis zijn, een foto, een woord, een afbeelding, een quote, een ergernis, …).
  – 6 basisitems kiezen qua kleding en hier de komende 30 dagen outfitjes mee maken, accessoires niet inbegrepen
  – ons dagelijks plezieren met een kattenfilmpje of foto, het zal nooit vervelen
  – 30 dagen lang elke dag iets nieuws proberen. Dit mag erg laagdrempelig zijn: Een nieuw smaakje fanta proeven, naar een programma kijken dat je nog nooit zag, …

 • Reply Melissa July 4, 2016 at 10:34 pm

  Happy happy b-day! We zijn van het zelfde jaar en zie ook hard tegen mijn verjaardag op… Want dat betekent dat ik nog maar 1 jaartje van de 30!!! verwijderd ben…30… Ben je echt volwassen volwassen.
  Een leuke challenge die ik zelf ook wil doen: 30 dagen opruimchallenge. Elke dag moet je 1 ding weggooien of wegdoen die je al even niet meer gebruikt en die dus gewoon stof ligt te vergaren (geldt ook voor de dingen die al eventjes in je webshop staan).
  Ps: blijf een make up junkie dus ik ga voor het beautypakket

  • Reply Melissa July 4, 2016 at 10:40 pm

   Oei bedoelde met webshop dus Blogsale….ben al ni meer mee met mijn tijd haha

 • Reply Natalie Vanheers July 5, 2016 at 11:26 am

  Proficiat! Ik doe graag mee met je winactie, voor het beautypakket! Een leuke challenge? Elke dag een ander stukje fruit, ik heb hierdoor al rare & exotische fruitjes leren kennen! En zo geraak je ook nog eens aan je dagelijkse hoeveelheid fruit!

  Liefs,
  Natalie

 • Reply Jana Beeckman July 7, 2016 at 2:42 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een mooie pakketten heb je uitgezocht zeg, vooral dat beautypakket OMG <3. Pink is a girl's best friend right :=d. Ik doe graag mee hoor! Mijn uitdaging zou zijn: 30 dagen 10 minuutjes aan yoga doen, goed voor de mindfullness en heerlijk met de opkomende/ondergaande zon lijkt me! Great way to start the summer right.

 • Reply Marlies July 8, 2016 at 6:36 pm

  Wauw, dat is moeilijk kiezen zeg! Maar ik ga toch voor het planpakket. Wat dacht je van een challenge met voeding? Als ik een veganchallenge opper is dat misschien te moeilijk, maar wat dacht je van 30 dagen vegetarisch eten?

 • Reply Maartje July 8, 2016 at 6:37 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Kom vandaag voor het eerst op je blog, (me like it!) maar wil graag meedoen uiteraard. Ik doe graag mee voor het planner pakket. Ik zou wel eens 30 dagen toegevoegde suikers willen vermijden, of 30 dagen ‘white space’ voor jezelf inplannen als in de zin van, elke dag wat me time.

 • Reply Larissa July 8, 2016 at 6:58 pm

  Plannerpakket ????????
  en nog gefeliciteerd met je verjaardag en je blog! ???? wat ikzelf wel een leuk idee vindt voor de challenge is de saving money challenge, combineren met kleding challenge of healthy food challenge

 • Reply Sabrina July 9, 2016 at 11:15 pm

  Wat een fijne winactie! En leuk al die antwoorden 🙂
  Super gefeliciteerd hoor met je verjaardag en je blogjaardag!
  Mij lijkt een opruim challenge leuk! Dan word ik ook gemotiveerd, dat is nl hard nodig. ..
  Ik maak graag kans op het beautypakket.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.