Getest: body mousse van Kneipp

IMG_20160612_112916

Sommige perspakketjes zijn echt een cadeautje: ik kreeg twee zalige body mousses toegestuurd om eens uit te testen. En nu ze op zijn, krijgen jullie natuurlijk mijn review. First things first: ik ben sowieso al gek op anything mousse. Ik heb heel vaak een doucheschuim in huis en dus leek een body mousse me ook heel fijn om eens uit te proberen. In het persbericht waarschuwden ze dat het eerste gebruik nogal, euhm, enthousiast kan zijn. En, inderdaad,… toen ik de consistentie eens wou testen, kreeg ook mijn commode haar eerste vuurdoop met body mousse 🙂 IMG_20160603_192818 Daarna had ik er trouwens geen enkel probleem meer mee, wat me veel poetswerk scheelde 😉 IMG_20160603_192910 Ik kreeg de geuren patchoeli en morning kiss en vooral de patchoeligeur vond ik heel lekker. In deze mousse zit ook sheabutter, en dat verzorgt je huid extra goed. De geur is trouwens heel aangenaam, patchoeli kan al heel snel té worden (vraag me niet waarom, maar het doet mij altijd aan een soort 70’s opium den denken) maar dit is een erg aangename geur.De mousse trekt snel in je huid (yay, geen uren in een handdoek door het appartement lopen) en kost 9,99 euro per flesje (adviesprijs).

Nog meer artikels:   Prachtige indie (glitter) oogschaduwpalettes die cruelty free zijn

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

makeup-stash

Make-up en minimalisme

Youtube: favorieten van juni