Wat zou jij doen als je 5000 euro kreeg?

paris_intro

“Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen?” Mijn grote kindertijdheld Samson zong het al… maar wat nu als we dat bedrag wat alledaagser maken (dan koop je er alvast geen huis of auto mee). Wat zou jij doen als je plots 5000 euro zou winnen met een lotto zoals bijvoorbeeld Multilotto (met bijvoorbeeld het spel Eurojackpot)? Oh, ik weet het wel 😉 Dagdromen jullie mee?

 • Een robotstofzuiger kopen: die krengen zijn veel te duur in mijn ogen, maar ik kan het zo goed gebruiken! Mijn meest gehate klusje in het huishouden (lichte stenen vloer, donkere kat… you’ll feel my pain), check. En dan het liefst van al nog deze:

259140  

 • investeren in een duurdere, mooie grijze en blauwe winterjas. En een mooie grijze herfstjas. En een mooie, lange parka! Ik vind jassen zo moeilijk (jullie hebben vast al ieder jaar gezien dat ik iedere winter en herfst weer mijn zoektocht begin naar een betaalbare, mooi getailleerde jas in een snit die mooi staat bij dit kleine lijfje. Behoorlijk moeilijk, kan ik je vertellen)

 

 • Investeren in een goed paar laarzen (ik heb er nu al wel enkele, but you never know…) en enkellaarsjes

 

 • Een lay-out op maat laten maken voor Glamourista. Helemaal zoals ik het wil <3
 • Een tas kopen die érg hoog op mijn wishlist staat… maar ik vind ‘m nog te duur:

51832_2

 • Mezelf eens flink in de watten laten leggen bij mijn kapper… je weet wel, zo’n kapbeurt waar je met a-ma-zing haar buitenhuppelt, maar je portemonnee al snel 150 euro armer is
 • Een Chi-tang!

 

 • Enkele citytrips: Parijs, Barcelona, Londen, Porto, Amsterdam…

paris_intro

 • Me eens flink laten gaan bij de Amerikaanse Sephora

 

 • een goudkleurig Macbookje! Die zijn zo mooi en leuk (en ik maak mezelf dat het handig is om in de trein wat verder te bloggen etc ;))

download

 • Een stylingcursus oid gaan volgen!

En als – als… – ik nog iets overhou, gaat dat linea recta naar mijn spaarboekje 😉 Dromen jullie mee in de comments?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bruine-kapsels

Kapsels voor bruin haar

Review: Kneipp Beautiful Shape huidolie

IMG_6488