Mijn favoriete moment in het weekend?

peijnenburg-zero-suiker

Ik ben een ongelofelijke huismus… jullie hebben in mijn vorige blogposts vast al wel gezien hoe trots ik ben op mijn appartementje (alleen zo jammer van de bouwwerf die er nu vlak naast is waar luidruchtige mannen 6 dagen van de 7 werken…) en dat ik ook regelmatig iets leuks haal voor in mijn appartement. Waarmee ik eigenlijk maar wil zeggen dat ik heel graag thuiskom na een lange dag werken of een dagje shoppen: sfeerlampjes aandoen, lekker douchen en dan in de zetel ploffen met mijn favoriete series… yes, please! Maar mijn favoriete momenten zijn de ontbijtmomentjes in het weekend. Doordeweeks heb ik amper tijd om te ontbijten en prop ik snel een boterhammetje naar binnen of een banaan om vervolgend weer naar mijn trein te rennen om naar Antwerpen te gaan. Maar in het weekend vind ik het héérlijk om lekker uitgebreid mijn tijd te kunnen nemen voor mijn ontbijt! peijnenburg-zero Dan zet ik me aan mijn lekker grote tafel: ik pak mijn favoriete ontbijtplankjes, zet wat fruit klaar, een lekker boterhammetje en een lekker grote mok koffie en wat fruitsap. En wat voor mij ook niet mag ontbreken, is een plakje ontbijtkoek. Een gewoonte die ik heb overgehouden aan mijn vroegere Nederlandse schoonfamilie. Om het wat gezonder te houden, heb ik nu een nieuwe variant in huis: Peijnenburg Zero. In deze variant zitten geen toegevoegde suikers (en het is sowieso al vetarm van nature) en ik vind dat je echt helemaal geen verschil proeft met de gewone varianten (ik ben zo iemand die geen lightdrankjes drinkt omdat ze de smaak van zoetstoffen zo vies vindt… daar proef je hier echt niets van!). Ook door de Consumentenbond is deze ontbijtkoek uitgeroepen tot het meest gezonde tussendoortje. Mooi meegenomen, toch? Wisten jullie trouwens dat in een normale plak ontbijtkoek al snel 4 hele klontjes suiker zitten? Dan is dit toch echt een hele fijne, gezondere variant! Smakelijk! peijnenburg-zero-suiker

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

il_fullxfull-390850971_lauq

Februari-plan: “Use it op, wear it out, make it do, do without”

Februari-doel: week 1

saving-money-in-business_23-2147503364