Cruelty Free Beauty

Wat kreeg ik voor Kerst? Mijn kerstcadeautjes!

December 30, 2015
IMG_5858

Laatste update op

IMG_5852 Van mijn moeder kreeg ik deze prachtige en heerlijk ruikende kaars van Rituals, met een hele mooie tekst πŸ™‚ 2015-12-26 12.49.23 En daarbij nog een giftcard om een parfum uit te kiezen! IMG_5858 … en dat werd mijn all time favourite: ChloΓ©. Samen met een blikje Rosebud salve… love it! IMG_5860 Van mijn beste vriendin kreeg ik een zalig setje van Rituals en een supertoffe theepot (en nog een waardebon van een zelfgemaakte theemuts, ik kan niet wachten πŸ˜€ πŸ˜€ ) IMG_5853 En als laatste nog een cadeautje van mijn danspartner: een boek (de titel deed hem aan mij denken, hahaha) en een prachtig Paperblanksboekje. Eigenlijk wou hij mij een domeinnaam en hosting cadeau doen (he knows me well!), maar hij begreep niet zo heel goed hoe hij dat moest bestellen en dus kocht hij een boekje “om al je plannen en dromen in te schrijven”. Ondertussen al mijn vierde Paperblanks πŸ˜€ Wat kregen jullie met Kerst?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kiss & Make-up December 31, 2015 at 11:37 am

    Leuke cadeautjes. Die geurkaars ruikt vast heerlijk.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.