Mijn doelen voor december

doelen-december

Wat is het lang geleden dat ik dit soort artikel nog eens geschreven heb! Maar het is nog maar net december, en ik vind dat het tijd is om mijn doelen voor deze maand nog eens met jullie te delen.   Kerstcadeautjes shoppen Yups, ik heb het plan opgevat om deze en volgende week al mijn Kerstcadeautjes al te gaan shoppen: mij zie je dit jaar alleen nog rond de feestdagen in de winkelstraten om de sfeer op te snuiven, en niét meer om nog last-minute in überlange rijen te gaan aanschuiven. Better things to do, honey! Jullie zullen ook weer zien dat ik vanaf vandaag weer begin met de Gift Guides hier op Glamourista! Minder koffie drinken Mijn God, wat heb ik een haat- liefdeverhouding met koffie. Ik drink het graag, maar het is zo verdomd slecht voor je lichaam… zodra ik op mijn werk meer koffie drink, merk ik dat heel snel aan mijn lichaam: mijn huid ziet er slechter uit (adult acne, anyone?), en mijn buik houdt er eigenlijk ook niet zo van. En toch is het zo moeilijk om ermee te stoppen… Ik ga proberen om maximum 2 tassen koffie per dag te drinken, en voor de rest het te houden op water en kruidenthee om al dat verloren vocht (koffie onttrekt broodnodig vocht aan je lichaam) er weer bij te krijgen. Sparen! Wacht, neem ik mezelf voor om te gaan sparen in een van de duurste maanden van het jaar? Ohja, ik hou wel van een uitdaging 😉 Nu, ik spaar sowieso iedere maand (ik drink mezelf niet ieder weekend lam/ arm tijdens het uitgaan, heb geen smartphone van 800 euro, heb geen auto en mijn vaste lasten liggen erg laag – je kan dus eigenlijk echt wel met een inkomen van 1 persoon rondkomen, als je het maar niet te bont maakt). Ik heb een bepaald bedrag voor ogen dat ik graag in januari gehaald wil hebben, ik ben erg benieuwd of het me lukt! Wat zijn jullie doelen voor deze maand?      

Nog meer artikels:   Mei: no shopping for me! No-buy!

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerststress

Zo heb je geen last van kerststress!

De lekkerste Sinterklaasrecepten

tiramisu-speculaas